Isatronick BVBA

Contactgegevens Isatronick BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Isatronick BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Isatronick BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doolhoflaan 17; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 448 19 76 (+32-03 448 19 76) 03 448 19 76 (+32-03 448 19 76)

Fax (fax): 03 448 11 95 (+32-03 448 11 95) 03 448 11 95 (+32-03 448 11 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Isatronick BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Isatronick BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Isatronick BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Isatronick BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Isatronick BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Isatronick BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Isatronick BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Isatronick BVBA
Products information Isatronick BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05252807617
Ondernemingsnummer: 7147674560
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Isatronick BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronics - Components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Isatronick BVBA
(Get full report from official database of BE for Isatronick BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Isatronick BVBA
Addition kinds of activities for Isatronick BVBA

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
25149901. Rug en stoelen voor metalen huishoudelijke meubels | Backs and seats for metal household furniture
32960102. Isolatie: steenwol, slakken en silica mineralen | Insulation: rock wool, slag, and silica minerals
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings

Werken bij Isatronick BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Isatronick BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Isatronick BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Isatronick BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van Isatronick BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Isatronick BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Isatronick BVBA. Laat een reactie achter voor Isatronick BVBA. Isatronick BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Isatronick BVBA. Leave a respond for Isatronick BVBA. Isatronick BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Isatronick BVBA op de google maps. Adres en contacten Isatronick BVBA
Location of Isatronick BVBA on the google maps. Address and contacts of Isatronick BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Isatronick BVBA Isatronick BVBA: LIBRAIRIE THE SKULL | Albion | Klay Caroline | HILDA WOUTERS | POL LORENT

Other related companies as Isatronick BVBA: LIBRAIRIE THE SKULL | Albion | Klay Caroline | HILDA WOUTERS | POL LORENT

Isatronick BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Isatronick BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05252807617. Het bedrijf Isatronick BVBA bevindt zich op het adres: Doolhoflaan 17; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronics - Components. Producten gemaakt in Isatronick BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Isatronick BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Isatronick BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Isatronick BVBA, openstaande posities, locatie van Isatronick BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Isatronick BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Isatronick BVBA, company assigned to the tax number BE05252807617. The company Isatronick BVBA is located at the address: Doolhoflaan 17; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronics - Components. Products created in Isatronick BVBA were not found.
The main activity of Isatronick BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Isatronick BVBA is not available. You also can look at reviews of Isatronick BVBA, open positions, location of Isatronick BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Isatronick BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Isatronick BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Isatronick BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Isatronick BVBA, employees, financial statistics.