ISOMO

Contactgegevens ISOMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISOMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISOMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1, Wittestraat 8501 Heule - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-35-19-64 32-56-35-19-64

Fax (fax): 32-56-35-92-10 32-56-35-92-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISOMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISOMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISOMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISOMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISOMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISOMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISOMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISOMO
Products information ISOMO

BTW identificatienummer (tax): BE07080932617
Ondernemingsnummer: 2788299560
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ISOMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Thermal insulation materials

Profiel (profile): Manufacturer of EPS white & grey construction industry, packaging, subfloor film for parquet & laminate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISOMO
(Get full report from official database of BE for ISOMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISOMO
Addition kinds of activities for ISOMO

241103. Houten logs | Wooden logs
35520101. Stralende machines, textiel | Beaming machines, textile
39440401. Lucht geweren, speelgoed | Air rifles, toy
50850103. Doos schudt | Box shooks
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order

Werken bij ISOMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISOMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISOMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISOMO. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

 • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

 • Lader (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

 • Projectleider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

 • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

 • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Studentenjob

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

 • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: DESIREST

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

 • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Main d'Or NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

 • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Cocon

  Type: Zelfstandige activiteit

  CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

 • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Leercontract

  meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van ISOMO in sociale netwerken
Look for responds of ISOMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISOMO. Laat een reactie achter voor ISOMO. ISOMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISOMO. Leave a respond for ISOMO. ISOMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISOMO op de google maps. Adres en contacten ISOMO
Location of ISOMO on the google maps. Address and contacts of ISOMO

Andere gerelateerde bedrijven als come ISOMO ISOMO: TAVERNE CANTERBURY | Guardian IT Belgium | Kelly | JOHAN GUFFENS | Wiel (Het)

Other related companies as ISOMO: TAVERNE CANTERBURY | Guardian IT Belgium | Kelly | JOHAN GUFFENS | Wiel (Het)

ISOMO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISOMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080932617. Het bedrijf ISOMO bevindt zich op het adres: 1, Wittestraat 8501 Heule - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Manufacturer of EPS white & grey construction industry, packaging, subfloor film for parquet & laminate. Branchecategorie is Thermal insulation materials. Producten gemaakt in ISOMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISOMO is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISOMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISOMO, openstaande posities, locatie van ISOMO op de kaart.

ISOMO is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISOMO, company assigned to the tax number BE07080932617. The company ISOMO is located at the address: 1, Wittestraat 8501 Heule - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Manufacturer of EPS white & grey construction industry, packaging, subfloor film for parquet & laminate. Industry category is Thermal insulation materials. Products created in ISOMO were not found.
The main activity of ISOMO is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ISOMO is not available. You also can look at reviews of ISOMO, open positions, location of ISOMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISOMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISOMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISOMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISOMO, employees, financial statistics.