A & Technotronics Engineering SC

Contactgegevens A & Technotronics Engineering SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & Technotronics Engineering SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & Technotronics Engineering SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rotheux 269; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54) 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54)

Fax (fax): 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54) 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & Technotronics Engineering SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & Technotronics Engineering SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & Technotronics Engineering SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & Technotronics Engineering SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & Technotronics Engineering SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & Technotronics Engineering SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & Technotronics Engineering SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & Technotronics Engineering SC
Products information A & Technotronics Engineering SC

BTW identificatienummer (tax): BE09483642578
Ondernemingsnummer: 9493255615
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Data processing - Computers; Telecopiers & supplies; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Cash Registers; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Games computers & video games; Data processing - Computer maintenance & Repair; Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Parts; Telephone answering & recording machines; Telephone apparatus & accessories; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Data processing - Portable computers; Telephone installations; Internet - Services; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Antennas; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies

Product categorie (product category): Electronics - Components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & Technotronics Engineering SC
(Get full report from official database of BE for A & Technotronics Engineering SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & Technotronics Engineering SC
Addition kinds of activities for A & Technotronics Engineering SC

311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij A & Technotronics Engineering SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & Technotronics Engineering SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & Technotronics Engineering SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & Technotronics Engineering SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

Zoek naar antwoorden van A & Technotronics Engineering SC in sociale netwerken
Look for responds of A & Technotronics Engineering SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & Technotronics Engineering SC. Laat een reactie achter voor A & Technotronics Engineering SC. A & Technotronics Engineering SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & Technotronics Engineering SC. Leave a respond for A & Technotronics Engineering SC. A & Technotronics Engineering SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & Technotronics Engineering SC op de google maps. Adres en contacten A & Technotronics Engineering SC
Location of A & Technotronics Engineering SC on the google maps. Address and contacts of A & Technotronics Engineering SC

Andere gerelateerde bedrijven als come A & Technotronics Engineering SC A & Technotronics Engineering SC: KID COOL | WILMOTS SPORTS | ROCKWELL-CREW | BERTRAND ANTHEUNIS | GAETAN DESTERBECQ

Other related companies as A & Technotronics Engineering SC: KID COOL | WILMOTS SPORTS | ROCKWELL-CREW | BERTRAND ANTHEUNIS | GAETAN DESTERBECQ

A & Technotronics Engineering SC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & Technotronics Engineering SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483642578. Het bedrijf A & Technotronics Engineering SC bevindt zich op het adres: Rue de Rotheux 269; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronics - Components. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Data processing - Computers; Telecopiers & supplies; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Cash Registers; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Games computers & video games; Data processing - Computer maintenance & Repair; Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Parts; Telephone answering & recording machines; Telephone apparatus & accessories; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Data processing - Portable computers; Telephone installations; Internet - Services; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Antennas; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies.
De hoofdactiviteit van A & Technotronics Engineering SC is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & Technotronics Engineering SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & Technotronics Engineering SC, openstaande posities, locatie van A & Technotronics Engineering SC op de kaart.

A & Technotronics Engineering SC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & Technotronics Engineering SC, company assigned to the tax number BE09483642578. The company A & Technotronics Engineering SC is located at the address: Rue de Rotheux 269; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronics - Components. List of products are Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Data processing - Computers; Telecopiers & supplies; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Cash Registers; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Games computers & video games; Data processing - Computer maintenance & Repair; Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Parts; Telephone answering & recording machines; Telephone apparatus & accessories; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Data processing - Portable computers; Telephone installations; Internet - Services; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Antennas; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies.
The main activity of A & Technotronics Engineering SC is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A & Technotronics Engineering SC is not available. You also can look at reviews of A & Technotronics Engineering SC, open positions, location of A & Technotronics Engineering SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & Technotronics Engineering SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & Technotronics Engineering SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & Technotronics Engineering SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & Technotronics Engineering SC, employees, financial statistics.