Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.
Private companiesPrimary Metal Industries • Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.

Contactgegevens Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsestraat 29 2845 Niel, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.
Products information Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01315856933
Ondernemingsnummer: 2562530517
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Laboratory equipment for the chemical industry; Laboratory exhaust systems; Laboratory furniture; Laboratory measuring instruments; Safety workbenches, microbiological

Product categorie (product category): Electronic Measurement Instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
899907. Aardwetenschappen | Earth science services
31429901. Slippersokken, gemaakt van gekochte sokken | Slipper socks, made from purchased socks
33120301. Billets, staal | Billets, steel
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service

Werken bij Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Leave a respond for Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.. Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.
Location of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.: G?N?RALTOUR | IVO GOOSSENS | HULSMANS HOUTHANDEL | Winkeltje ('t) | Atmosfere Houthoofd - Denorme B.V.B.A.

Other related companies as Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A.: G?N?RALTOUR | IVO GOOSSENS | HULSMANS HOUTHANDEL | Winkeltje ('t) | Atmosfere Houthoofd - Denorme B.V.B.A.

Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315856933. Het bedrijf Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 29 2845 Niel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electronic Measurement Instruments. Lijst met producten zijn Laboratory equipment for the chemical industry; Laboratory exhaust systems; Laboratory furniture; Laboratory measuring instruments; Safety workbenches, microbiological.
De hoofdactiviteit van Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01315856933. The company Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. is located at the address: Antwerpsestraat 29 2845 Niel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electronic Measurement Instruments. List of products are Laboratory equipment for the chemical industry; Laboratory exhaust systems; Laboratory furniture; Laboratory measuring instruments; Safety workbenches, microbiological.
The main activity of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., open positions, location of Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A., employees, financial statistics.