EURO ARCHIVE NV

Contactgegevens EURO ARCHIVE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO ARCHIVE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO ARCHIVE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slachthuisstraat 25; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 27 77; 014 42 59 40 (+32-014 41 27 77; 014 42 59 40) 014 41 27 77; 014 42 59 40 (+32-014 41 27 77; 014 42 59 40)

Fax (fax): 014 42 59 40 (+32-014 42 59 40) 014 42 59 40 (+32-014 42 59 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO ARCHIVE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO ARCHIVE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO ARCHIVE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO ARCHIVE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO ARCHIVE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO ARCHIVE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO ARCHIVE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO ARCHIVE NV
Products information EURO ARCHIVE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09963745117
Ondernemingsnummer: 5952362060
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Archives - Destruction & conservation

Product categorie (product category): Electronic filing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO ARCHIVE NV
(Get full report from official database of BE for EURO ARCHIVE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO ARCHIVE NV
Addition kinds of activities for EURO ARCHIVE NV

275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
26310413. Transformer board | Transformer board
35799913. Stemmachines | Voting machines
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
37320208. Roeiboten, bouw en reparatie | Rowboats, building and repairing
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij EURO ARCHIVE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO ARCHIVE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO ARCHIVE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO ARCHIVE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van EURO ARCHIVE NV in sociale netwerken
Look for responds of EURO ARCHIVE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO ARCHIVE NV. Laat een reactie achter voor EURO ARCHIVE NV. EURO ARCHIVE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO ARCHIVE NV. Leave a respond for EURO ARCHIVE NV. EURO ARCHIVE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO ARCHIVE NV op de google maps. Adres en contacten EURO ARCHIVE NV
Location of EURO ARCHIVE NV on the google maps. Address and contacts of EURO ARCHIVE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO ARCHIVE NV EURO ARCHIVE NV: BACOB | SIEREVELD D | R?SIDENCE DE BEAUFORT | Mercier A | Goris Ben

Other related companies as EURO ARCHIVE NV: BACOB | SIEREVELD D | R?SIDENCE DE BEAUFORT | Mercier A | Goris Ben

EURO ARCHIVE NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO ARCHIVE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09963745117. Het bedrijf EURO ARCHIVE NV bevindt zich op het adres: Slachthuisstraat 25; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronic filing. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation.
De hoofdactiviteit van EURO ARCHIVE NV is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO ARCHIVE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO ARCHIVE NV, openstaande posities, locatie van EURO ARCHIVE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EURO ARCHIVE NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO ARCHIVE NV, company assigned to the tax number BE09963745117. The company EURO ARCHIVE NV is located at the address: Slachthuisstraat 25; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronic filing. List of products are Archives - Destruction & conservation.
The main activity of EURO ARCHIVE NV is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO ARCHIVE NV is not available. You also can look at reviews of EURO ARCHIVE NV, open positions, location of EURO ARCHIVE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO ARCHIVE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO ARCHIVE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO ARCHIVE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO ARCHIVE NV, employees, financial statistics.