WERNER GHEYSEN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • WERNER GHEYSEN
Private companiesMotion Pictures • WERNER GHEYSEN

Contactgegevens WERNER GHEYSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERNER GHEYSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERNER GHEYSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATHARINASTRAAT 58; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56359410 (+32-56359410) 56359410 (+32-56359410)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERNER GHEYSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERNER GHEYSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERNER GHEYSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERNER GHEYSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERNER GHEYSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERNER GHEYSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERNER GHEYSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERNER GHEYSEN
Products information WERNER GHEYSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Appareils R茅par茅s: T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅viseurs. Services : Service 24h/24, Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERNER GHEYSEN
(Get full report from official database of BE for WERNER GHEYSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERNER GHEYSEN
Addition kinds of activities for WERNER GHEYSEN

381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
17990209. Waterdicht | Waterproofing
22319904. Flannels: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Flannels: wool, mohair, or similar fibers
28360304. vaccins | Vaccines
32629902. China kookgerei | China cookware
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij WERNER GHEYSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERNER GHEYSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERNER GHEYSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERNER GHEYSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van WERNER GHEYSEN in sociale netwerken
Look for responds of WERNER GHEYSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERNER GHEYSEN. Laat een reactie achter voor WERNER GHEYSEN. WERNER GHEYSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERNER GHEYSEN. Leave a respond for WERNER GHEYSEN. WERNER GHEYSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERNER GHEYSEN op de google maps. Adres en contacten WERNER GHEYSEN
Location of WERNER GHEYSEN on the google maps. Address and contacts of WERNER GHEYSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WERNER GHEYSEN WERNER GHEYSEN: Project Partner | Biquet Philippe | DANIEL OOST | MAISON L?ARCHET D?ART | VAN DEN HOUT

Other related companies as WERNER GHEYSEN: Project Partner | Biquet Philippe | DANIEL OOST | MAISON L?ARCHET D?ART | VAN DEN HOUT

WERNER GHEYSEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERNER GHEYSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf WERNER GHEYSEN bevindt zich op het adres: SINT-KATHARINASTRAAT 58; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Lijst met producten zijn Appareils R茅par茅s: T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅viseurs. Services : Service 24h/24, Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van WERNER GHEYSEN is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERNER GHEYSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERNER GHEYSEN, openstaande posities, locatie van WERNER GHEYSEN op de kaart.

WERNER GHEYSEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERNER GHEYSEN, company assigned to the tax number BE07982635498. The company WERNER GHEYSEN is located at the address: SINT-KATHARINASTRAAT 58; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. List of products are Appareils R茅par茅s: T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅viseurs. Services : Service 24h/24, Ouvert le Week-End..
The main activity of WERNER GHEYSEN is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WERNER GHEYSEN is not available. You also can look at reviews of WERNER GHEYSEN, open positions, location of WERNER GHEYSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERNER GHEYSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERNER GHEYSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERNER GHEYSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERNER GHEYSEN, employees, financial statistics.