STV SERVICE

Contactgegevens STV SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STV SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STV SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA TOMBE ROMAINE 14; 1315; GLIMES (INCOURT), België

Telefoon (phone): 10881100 (+32-10881100) 10881100 (+32-10881100)

Fax (fax): +32 (68) 397-24-22 +32 (68) 397-24-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STV SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STV SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STV SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STV SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STV SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STV SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STV SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STV SERVICE
Products information STV SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE09535827636
Ondernemingsnummer: 4217071533
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Appareils R茅par茅s: R茅frig茅rateurs, S茅choirs, T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes, Micro-Ondes, Petit Electrom茅nager, Lecteurs CD, Lecteurs de DVD, Machines 脿 Lessiver, Hi-Fi, Hottes, Lave-Vaisselle, Cong茅lateurs, Cuisini猫res, Fours Electriques, Antennes Paraboliques, Aspirateurs. Services: Vente au D茅tail, Service de Prise 脿 Domicile.. Produits: Syst猫mes de T茅l茅vision par C?ble, T茅l茅visions, Equipement Hi-Fi Professionnel, Hi-Fi, Magn茅toscopes, Antennes, Antennes Paraboliques. Gamme de Produits: T茅l茅visions & Radios. Services: Services de R茅paration, Service d?Installation, Livraison Gratuite, Pi猫ces de Rechange, Acc猫s pour Moins Valides.. Produits: T茅l茅viseurs, Petit Electrom茅nager, R茅frig茅rateurs, S茅choirs, Machines 脿 Lessiver, Magn茅toscopes, Micro-Ondes, Lave-Vaisselle, Lecteurs CD, Lecteurs de DVD, Fours Electriques, Hi-Fi, Hottes, Antennes Paraboliques, Aspirateurs, Cong茅lateurs.

Product categorie (product category): Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STV SERVICE
(Get full report from official database of BE for STV SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STV SERVICE
Addition kinds of activities for STV SERVICE

221103. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
238902. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop

Werken bij STV SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STV SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STV SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STV SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van STV SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of STV SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STV SERVICE. Laat een reactie achter voor STV SERVICE. STV SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STV SERVICE. Leave a respond for STV SERVICE. STV SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STV SERVICE op de google maps. Adres en contacten STV SERVICE
Location of STV SERVICE on the google maps. Address and contacts of STV SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come STV SERVICE STV SERVICE: Isola-Laine S.A. | OKE-Service | MAISON MARTIN | VERHEECKE VERZEKERINGEN | Clement D

Other related companies as STV SERVICE: Isola-Laine S.A. | OKE-Service | MAISON MARTIN | VERHEECKE VERZEKERINGEN | Clement D

STV SERVICE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STV SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535827636. Het bedrijf STV SERVICE bevindt zich op het adres: RUE DE LA TOMBE ROMAINE 14; 1315; GLIMES (INCOURT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Lijst met producten zijn Appareils R茅par茅s: R茅frig茅rateurs, S茅choirs, T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes, Micro-Ondes, Petit Electrom茅nager, Lecteurs CD, Lecteurs de DVD, Machines 脿 Lessiver, Hi-Fi, Hottes, Lave-Vaisselle, Cong茅lateurs, Cuisini猫res, Fours Electriques, Antennes Paraboliques, Aspirateurs. Services: Vente au D茅tail, Service de Prise 脿 Domicile.. Produits: Syst猫mes de T茅l茅vision par C?ble, T茅l茅visions, Equipement Hi-Fi Professionnel, Hi-Fi, Magn茅toscopes, Antennes, Antennes Paraboliques. Gamme de Produits: T茅l茅visions & Radios. Services: Services de R茅paration, Service d?Installation, Livraison Gratuite, Pi猫ces de Rechange, Acc猫s pour Moins Valides.. Produits: T茅l茅viseurs, Petit Electrom茅nager, R茅frig茅rateurs, S茅choirs, Machines 脿 Lessiver, Magn茅toscopes, Micro-Ondes, Lave-Vaisselle, Lecteurs CD, Lecteurs de DVD, Fours Electriques, Hi-Fi, Hottes, Antennes Paraboliques, Aspirateurs, Cong茅lateurs..
De hoofdactiviteit van STV SERVICE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STV SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STV SERVICE, openstaande posities, locatie van STV SERVICE op de kaart.

STV SERVICE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is STV SERVICE, company assigned to the tax number BE09535827636. The company STV SERVICE is located at the address: RUE DE LA TOMBE ROMAINE 14; 1315; GLIMES (INCOURT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. List of products are Appareils R茅par茅s: R茅frig茅rateurs, S茅choirs, T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes, Micro-Ondes, Petit Electrom茅nager, Lecteurs CD, Lecteurs de DVD, Machines 脿 Lessiver, Hi-Fi, Hottes, Lave-Vaisselle, Cong茅lateurs, Cuisini猫res, Fours Electriques, Antennes Paraboliques, Aspirateurs. Services: Vente au D茅tail, Service de Prise 脿 Domicile.. Produits: Syst猫mes de T茅l茅vision par C?ble, T茅l茅visions, Equipement Hi-Fi Professionnel, Hi-Fi, Magn茅toscopes, Antennes, Antennes Paraboliques. Gamme de Produits: T茅l茅visions & Radios. Services: Services de R茅paration, Service d?Installation, Livraison Gratuite, Pi猫ces de Rechange, Acc猫s pour Moins Valides.. Produits: T茅l茅viseurs, Petit Electrom茅nager, R茅frig茅rateurs, S茅choirs, Machines 脿 Lessiver, Magn茅toscopes, Micro-Ondes, Lave-Vaisselle, Lecteurs CD, Lecteurs de DVD, Fours Electriques, Hi-Fi, Hottes, Antennes Paraboliques, Aspirateurs, Cong茅lateurs..
The main activity of STV SERVICE is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STV SERVICE is not available. You also can look at reviews of STV SERVICE, open positions, location of STV SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STV SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STV SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STV SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STV SERVICE, employees, financial statistics.