JOSEPH VLEMINCKX

Contactgegevens JOSEPH VLEMINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH VLEMINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH VLEMINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOPPELEIKENSTRAAT 52; 3370; BOUTERSEM, België

Telefoon (phone): 16631783 (+32-16631783) 16631783 (+32-16631783)

Fax (fax): +32 (50) 364-74-85 +32 (50) 364-74-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH VLEMINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH VLEMINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH VLEMINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH VLEMINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH VLEMINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH VLEMINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH VLEMINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH VLEMINCKX
Products information JOSEPH VLEMINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE07734069824
Ondernemingsnummer: 4489532470
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Transport: Location de Voiture avec Chauffeur.

Product categorie (product category): Taxis services sp茅ciaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH VLEMINCKX
(Get full report from official database of BE for JOSEPH VLEMINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH VLEMINCKX
Addition kinds of activities for JOSEPH VLEMINCKX

282200. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij JOSEPH VLEMINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH VLEMINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH VLEMINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH VLEMINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

Zoek naar antwoorden van JOSEPH VLEMINCKX in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH VLEMINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH VLEMINCKX. Laat een reactie achter voor JOSEPH VLEMINCKX. JOSEPH VLEMINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH VLEMINCKX. Leave a respond for JOSEPH VLEMINCKX. JOSEPH VLEMINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH VLEMINCKX op de google maps. Adres en contacten JOSEPH VLEMINCKX
Location of JOSEPH VLEMINCKX on the google maps. Address and contacts of JOSEPH VLEMINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH VLEMINCKX JOSEPH VLEMINCKX: Airbrush-Art | CLUB P?DESTRE ECUREUIL | De Decker S | Hobbycenter Floribel | IRMM

Other related companies as JOSEPH VLEMINCKX: Airbrush-Art | CLUB P?DESTRE ECUREUIL | De Decker S | Hobbycenter Floribel | IRMM

JOSEPH VLEMINCKX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH VLEMINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734069824. Het bedrijf JOSEPH VLEMINCKX bevindt zich op het adres: KOPPELEIKENSTRAAT 52; 3370; BOUTERSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxis services sp茅ciaux. Lijst met producten zijn Type de Transport: Location de Voiture avec Chauffeur..
De hoofdactiviteit van JOSEPH VLEMINCKX is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH VLEMINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH VLEMINCKX, openstaande posities, locatie van JOSEPH VLEMINCKX op de kaart.

JOSEPH VLEMINCKX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH VLEMINCKX, company assigned to the tax number BE07734069824. The company JOSEPH VLEMINCKX is located at the address: KOPPELEIKENSTRAAT 52; 3370; BOUTERSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxis services sp茅ciaux. List of products are Type de Transport: Location de Voiture avec Chauffeur..
The main activity of JOSEPH VLEMINCKX is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH VLEMINCKX is not available. You also can look at reviews of JOSEPH VLEMINCKX, open positions, location of JOSEPH VLEMINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH VLEMINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH VLEMINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH VLEMINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH VLEMINCKX, employees, financial statistics.