De Decker S

Contactgegevens De Decker S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Decker S: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Decker S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weggevoerdenstraat 21; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 21 60 71 (+32-052 21 60 71) 052 21 60 71 (+32-052 21 60 71)

Fax (fax): +32 (53) 616-27-89 +32 (53) 616-27-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Decker S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Decker S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Decker S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Decker S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Decker S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Decker S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Decker S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Decker S
Products information De Decker S

BTW identificatienummer (tax): BE09237548828
Ondernemingsnummer: 2637786865
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in De Decker S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Decker S
(Get full report from official database of BE for De Decker S)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Decker S
Addition kinds of activities for De Decker S

26720000. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
33560600. Titanium | Titanium
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
78190301. Filmverwerking, bewerken en titelen: film | Film processing, editing, and titling: motion picture

Werken bij De Decker S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Decker S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Decker S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Decker S. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • Schilder (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

 • Elektricien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Operator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

 • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

 • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

  Type: Vaste Job

  Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

 • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

 • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: ELDI

  Type: Zelfstandige activiteit

  U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

 • Sales & Media Advisor (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

 • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

 • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van De Decker S in sociale netwerken
Look for responds of De Decker S in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Decker S. Laat een reactie achter voor De Decker S. De Decker S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Decker S. Leave a respond for De Decker S. De Decker S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Decker S op de google maps. Adres en contacten De Decker S
Location of De Decker S on the google maps. Address and contacts of De Decker S

Andere gerelateerde bedrijven als come De Decker S De Decker S: Squash Club de Namur | JOHAN VANDEWALLE | ASSOCIATIE DHONT-VAN MEIRHAEGHE | JOHAN LAMBERTIJN | STEDELIJKE BASISSCHOOL

Other related companies as De Decker S: Squash Club de Namur | JOHAN VANDEWALLE | ASSOCIATIE DHONT-VAN MEIRHAEGHE | JOHAN LAMBERTIJN | STEDELIJKE BASISSCHOOL

De Decker S is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Decker S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237548828. Het bedrijf De Decker S bevindt zich op het adres: Weggevoerdenstraat 21; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Decker S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Decker S is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Decker S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Decker S, openstaande posities, locatie van De Decker S op de kaart.

De Decker S is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Decker S, company assigned to the tax number BE09237548828. The company De Decker S is located at the address: Weggevoerdenstraat 21; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Decker S were not found.
The main activity of De Decker S is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Decker S is not available. You also can look at reviews of De Decker S, open positions, location of De Decker S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Decker S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Decker S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Decker S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Decker S, employees, financial statistics.