BIODIDAK

Contactgegevens BIODIDAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIODIDAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIODIDAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Gentweg 63A; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 56 95; 050 33 78 16 (+32-050 33 56 95; 050 33 78 16) 050 33 56 95; 050 33 78 16 (+32-050 33 56 95; 050 33 78 16)

Fax (fax): 050 33 78 16 (+32-050 33 78 16) 050 33 78 16 (+32-050 33 78 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIODIDAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIODIDAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIODIDAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIODIDAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIODIDAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIODIDAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIODIDAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIODIDAK
Products information BIODIDAK

BTW identificatienummer (tax): BE02964630126
Ondernemingsnummer: 8283935546
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Teaching materials

Product categorie (product category): Taxidermists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIODIDAK
(Get full report from official database of BE for BIODIDAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIODIDAK
Addition kinds of activities for BIODIDAK

508505. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
23690100. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
38610100. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper

Werken bij BIODIDAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIODIDAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIODIDAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIODIDAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van BIODIDAK in sociale netwerken
Look for responds of BIODIDAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIODIDAK. Laat een reactie achter voor BIODIDAK. BIODIDAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIODIDAK. Leave a respond for BIODIDAK. BIODIDAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIODIDAK op de google maps. Adres en contacten BIODIDAK
Location of BIODIDAK on the google maps. Address and contacts of BIODIDAK

Andere gerelateerde bedrijven als come BIODIDAK BIODIDAK: MONIQUE DEFFENSE | Regine's | THIERRY DEMARLIER | Benningen NV | AN BERGS

Other related companies as BIODIDAK: MONIQUE DEFFENSE | Regine's | THIERRY DEMARLIER | Benningen NV | AN BERGS

BIODIDAK is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIODIDAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02964630126. Het bedrijf BIODIDAK bevindt zich op het adres: Nieuwe Gentweg 63A; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxidermists. Lijst met producten zijn Teaching materials.
De hoofdactiviteit van BIODIDAK is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIODIDAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIODIDAK, openstaande posities, locatie van BIODIDAK op de kaart.

BIODIDAK is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIODIDAK, company assigned to the tax number BE02964630126. The company BIODIDAK is located at the address: Nieuwe Gentweg 63A; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxidermists. List of products are Teaching materials.
The main activity of BIODIDAK is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BIODIDAK is not available. You also can look at reviews of BIODIDAK, open positions, location of BIODIDAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIODIDAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIODIDAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIODIDAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIODIDAK, employees, financial statistics.