Trans Mobil Services SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Trans Mobil Services SPRL
Private companiesCommunications • Trans Mobil Services SPRL

Contactgegevens Trans Mobil Services SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trans Mobil Services SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trans Mobil Services SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Haute Borne 11; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 387 55 74 (+32-02 387 55 74) 02 387 55 74 (+32-02 387 55 74)

Fax (fax): 02 385 26 10 (+32-02 385 26 10) 02 385 26 10 (+32-02 385 26 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trans Mobil Services SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trans Mobil Services SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trans Mobil Services SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trans Mobil Services SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trans Mobil Services SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trans Mobil Services SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trans Mobil Services SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trans Mobil Services SPRL
Products information Trans Mobil Services SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04907012939
Ondernemingsnummer: 4214599609
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Automobile - Chauffeur driven car rental

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trans Mobil Services SPRL
(Get full report from official database of BE for Trans Mobil Services SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trans Mobil Services SPRL
Addition kinds of activities for Trans Mobil Services SPRL

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
28420107. Roestverwijderaars | Rust removers
32720308. Meubelen, kerk: beton | Furniture, church: concrete
51990303. honden | Dogs
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment

Werken bij Trans Mobil Services SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trans Mobil Services SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trans Mobil Services SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trans Mobil Services SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Trans Mobil Services SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Trans Mobil Services SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trans Mobil Services SPRL. Laat een reactie achter voor Trans Mobil Services SPRL. Trans Mobil Services SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trans Mobil Services SPRL. Leave a respond for Trans Mobil Services SPRL. Trans Mobil Services SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trans Mobil Services SPRL op de google maps. Adres en contacten Trans Mobil Services SPRL
Location of Trans Mobil Services SPRL on the google maps. Address and contacts of Trans Mobil Services SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Trans Mobil Services SPRL Trans Mobil Services SPRL: TAVERNE TIFFANY'S | PETER REUTER | Archimède (L') | COIFFURE PIAGNERELLI | Atelier kigaz SPRL

Other related companies as Trans Mobil Services SPRL: TAVERNE TIFFANY'S | PETER REUTER | Archimède (L') | COIFFURE PIAGNERELLI | Atelier kigaz SPRL

Trans Mobil Services SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trans Mobil Services SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04907012939. Het bedrijf Trans Mobil Services SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Haute Borne 11; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxicabs. Lijst met producten zijn Automobile - Chauffeur driven car rental.
De hoofdactiviteit van Trans Mobil Services SPRL is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trans Mobil Services SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trans Mobil Services SPRL, openstaande posities, locatie van Trans Mobil Services SPRL op de kaart.

Trans Mobil Services SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trans Mobil Services SPRL, company assigned to the tax number BE04907012939. The company Trans Mobil Services SPRL is located at the address: Rue de la Haute Borne 11; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxicabs. List of products are Automobile - Chauffeur driven car rental.
The main activity of Trans Mobil Services SPRL is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Trans Mobil Services SPRL is not available. You also can look at reviews of Trans Mobil Services SPRL, open positions, location of Trans Mobil Services SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trans Mobil Services SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trans Mobil Services SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trans Mobil Services SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trans Mobil Services SPRL, employees, financial statistics.