MAERTENS MANAGEMENT & CO

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • MAERTENS MANAGEMENT & CO
Private companiesBusiness Services • MAERTENS MANAGEMENT & CO

Contactgegevens MAERTENS MANAGEMENT & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAERTENS MANAGEMENT & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAERTENS MANAGEMENT & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PITTEMSESTEENWEG 32; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51407166 (+32-51407166) 51407166 (+32-51407166)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAERTENS MANAGEMENT & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAERTENS MANAGEMENT & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAERTENS MANAGEMENT & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAERTENS MANAGEMENT & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAERTENS MANAGEMENT & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAERTENS MANAGEMENT & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAERTENS MANAGEMENT & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAERTENS MANAGEMENT & CO
Products information MAERTENS MANAGEMENT & CO

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MAERTENS MANAGEMENT & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAERTENS MANAGEMENT & CO
(Get full report from official database of BE for MAERTENS MANAGEMENT & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAERTENS MANAGEMENT & CO
Addition kinds of activities for MAERTENS MANAGEMENT & CO

519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
34430505. Nucleaire afscherming, metalen plaat | Nuclear shielding, metal plate
57199906. Pottenbakkerij | Pottery

Werken bij MAERTENS MANAGEMENT & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAERTENS MANAGEMENT & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAERTENS MANAGEMENT & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAERTENS MANAGEMENT & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van MAERTENS MANAGEMENT & CO in sociale netwerken
Look for responds of MAERTENS MANAGEMENT & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAERTENS MANAGEMENT & CO. Laat een reactie achter voor MAERTENS MANAGEMENT & CO. MAERTENS MANAGEMENT & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAERTENS MANAGEMENT & CO. Leave a respond for MAERTENS MANAGEMENT & CO. MAERTENS MANAGEMENT & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAERTENS MANAGEMENT & CO op de google maps. Adres en contacten MAERTENS MANAGEMENT & CO
Location of MAERTENS MANAGEMENT & CO on the google maps. Address and contacts of MAERTENS MANAGEMENT & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come MAERTENS MANAGEMENT & CO MAERTENS MANAGEMENT & CO: PAUL DE RIDDER | CABINET INFIRMIER HAUDEZ | Kesteloot N | MERANT | LE CENTRE

Other related companies as MAERTENS MANAGEMENT & CO: PAUL DE RIDDER | CABINET INFIRMIER HAUDEZ | Kesteloot N | MERANT | LE CENTRE

MAERTENS MANAGEMENT & CO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAERTENS MANAGEMENT & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf MAERTENS MANAGEMENT & CO bevindt zich op het adres: PITTEMSESTEENWEG 32; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in MAERTENS MANAGEMENT & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAERTENS MANAGEMENT & CO is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAERTENS MANAGEMENT & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAERTENS MANAGEMENT & CO, openstaande posities, locatie van MAERTENS MANAGEMENT & CO op de kaart.

MAERTENS MANAGEMENT & CO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAERTENS MANAGEMENT & CO, company assigned to the tax number BE02187347412. The company MAERTENS MANAGEMENT & CO is located at the address: PITTEMSESTEENWEG 32; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Products created in MAERTENS MANAGEMENT & CO were not found.
The main activity of MAERTENS MANAGEMENT & CO is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAERTENS MANAGEMENT & CO is not available. You also can look at reviews of MAERTENS MANAGEMENT & CO, open positions, location of MAERTENS MANAGEMENT & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAERTENS MANAGEMENT & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAERTENS MANAGEMENT & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAERTENS MANAGEMENT & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAERTENS MANAGEMENT & CO, employees, financial statistics.