Taxi Jef

Contactgegevens Taxi Jef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taxi Jef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taxi Jef

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsestraat 29; 8211; Zedelgem (Aartrijke), België

Telefoon (phone): 050 24 18 82; 0477 70 92 57 (+32-050 24 18 82; 0477 70 92 57) 050 24 18 82; 0477 70 92 57 (+32-050 24 18 82; 0477 70 92 57)

Fax (fax): +32 (51) 945-76-55 +32 (51) 945-76-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taxi Jef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taxi Jef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taxi Jef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taxi Jef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taxi Jef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taxi Jef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taxi Jef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taxi Jef
Products information Taxi Jef

BTW identificatienummer (tax): BE04290130615
Ondernemingsnummer: 9268859863
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Taxi Jef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taxi Jef
(Get full report from official database of BE for Taxi Jef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taxi Jef
Addition kinds of activities for Taxi Jef

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
20219904. Melkvet, watervrij | Milkfat, anhydrous
24210101. Bontjes, opnieuw bezocht (hout) | Cants, resawed (lumber)
32959903. Dakpanelen | Roofing granules
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
78329900. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec

Werken bij Taxi Jef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taxi Jef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taxi Jef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taxi Jef. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Taxi Jef in sociale netwerken
Look for responds of Taxi Jef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taxi Jef. Laat een reactie achter voor Taxi Jef. Taxi Jef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taxi Jef. Leave a respond for Taxi Jef. Taxi Jef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taxi Jef op de google maps. Adres en contacten Taxi Jef
Location of Taxi Jef on the google maps. Address and contacts of Taxi Jef

Andere gerelateerde bedrijven als come Taxi Jef Taxi Jef: FLEBUS-BRAES | ADMINISTRATION COMMUNALE | DIENST VOOR OPVANGGEZINNEN EGELTJE (HET) | M. MONTANUS | LE JARDIN D?ASIE

Other related companies as Taxi Jef: FLEBUS-BRAES | ADMINISTRATION COMMUNALE | DIENST VOOR OPVANGGEZINNEN EGELTJE (HET) | M. MONTANUS | LE JARDIN D?ASIE

Taxi Jef is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taxi Jef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04290130615. Het bedrijf Taxi Jef bevindt zich op het adres: Brugsestraat 29; 8211; Zedelgem (Aartrijke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in Taxi Jef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taxi Jef is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taxi Jef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taxi Jef, openstaande posities, locatie van Taxi Jef op de kaart.

Taxi Jef is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taxi Jef, company assigned to the tax number BE04290130615. The company Taxi Jef is located at the address: Brugsestraat 29; 8211; Zedelgem (Aartrijke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxicabs. Products created in Taxi Jef were not found.
The main activity of Taxi Jef is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Taxi Jef is not available. You also can look at reviews of Taxi Jef, open positions, location of Taxi Jef on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taxi Jef, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taxi Jef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taxi Jef, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taxi Jef, employees, financial statistics.