PT TAXI bvba ANTW

Contactgegevens PT TAXI bvba ANTW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PT TAXI bvba ANTW: address, phone, fax, email, website, opening hours

PT TAXI bvba ANTW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukendreef 26; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): +32 (14) 735-79-80 +32 (14) 735-79-80

Fax (fax): +32 (84) 771-90-29 +32 (84) 771-90-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PT TAXI bvba ANTW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PT TAXI bvba ANTW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PT TAXI bvba ANTW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PT TAXI bvba ANTW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PT TAXI bvba ANTW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PT TAXI bvba ANTW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PT TAXI bvba ANTW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PT TAXI bvba ANTW
Products information PT TAXI bvba ANTW

BTW identificatienummer (tax): BE03129425048
Ondernemingsnummer: 2990722656
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PT TAXI bvba ANTW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PT TAXI bvba ANTW
(Get full report from official database of BE for PT TAXI bvba ANTW)

Aanvulling soorten activiteiten voor PT TAXI bvba ANTW
Addition kinds of activities for PT TAXI bvba ANTW

10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
36769903. varistoren | Varistors
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
39939901. Reclame kunstwerk | Advertising artwork
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique

Werken bij PT TAXI bvba ANTW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PT TAXI bvba ANTW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PT TAXI bvba ANTW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PT TAXI bvba ANTW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van PT TAXI bvba ANTW in sociale netwerken
Look for responds of PT TAXI bvba ANTW in social networks

Lees alle opmerkingen voor PT TAXI bvba ANTW. Laat een reactie achter voor PT TAXI bvba ANTW. PT TAXI bvba ANTW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PT TAXI bvba ANTW. Leave a respond for PT TAXI bvba ANTW. PT TAXI bvba ANTW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PT TAXI bvba ANTW op de google maps. Adres en contacten PT TAXI bvba ANTW
Location of PT TAXI bvba ANTW on the google maps. Address and contacts of PT TAXI bvba ANTW

Andere gerelateerde bedrijven als come PT TAXI bvba ANTW PT TAXI bvba ANTW: FORTIS | Rausch SPRL | Strobbe R | DE KEMPISCHE EIERVEILLING | CHERET FABIAN

Other related companies as PT TAXI bvba ANTW: FORTIS | Rausch SPRL | Strobbe R | DE KEMPISCHE EIERVEILLING | CHERET FABIAN

PT TAXI bvba ANTW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PT TAXI bvba ANTW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03129425048. Het bedrijf PT TAXI bvba ANTW bevindt zich op het adres: Beukendreef 26; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in PT TAXI bvba ANTW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PT TAXI bvba ANTW is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PT TAXI bvba ANTW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PT TAXI bvba ANTW, openstaande posities, locatie van PT TAXI bvba ANTW op de kaart.

PT TAXI bvba ANTW is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PT TAXI bvba ANTW, company assigned to the tax number BE03129425048. The company PT TAXI bvba ANTW is located at the address: Beukendreef 26; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxicabs. Products created in PT TAXI bvba ANTW were not found.
The main activity of PT TAXI bvba ANTW is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PT TAXI bvba ANTW is not available. You also can look at reviews of PT TAXI bvba ANTW, open positions, location of PT TAXI bvba ANTW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PT TAXI bvba ANTW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PT TAXI bvba ANTW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PT TAXI bvba ANTW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PT TAXI bvba ANTW, employees, financial statistics.