Peltax Reizen NV

Contactgegevens Peltax Reizen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peltax Reizen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peltax Reizen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sportstraat 25; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 353 17 09; 03 353 61 68 (+32-03 353 17 09; 03 353 61 68) 03 353 17 09; 03 353 61 68 (+32-03 353 17 09; 03 353 61 68)

Fax (fax): 03 353 00 86 (+32-03 353 00 86) 03 353 00 86 (+32-03 353 00 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peltax Reizen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peltax Reizen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peltax Reizen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peltax Reizen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peltax Reizen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peltax Reizen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peltax Reizen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peltax Reizen NV
Products information Peltax Reizen NV

BTW identificatienummer (tax): BE01975585937
Ondernemingsnummer: 5492034912
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Buses & coaches - Charter & rental; Travel agencies

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peltax Reizen NV
(Get full report from official database of BE for Peltax Reizen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peltax Reizen NV
Addition kinds of activities for Peltax Reizen NV

353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij Peltax Reizen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peltax Reizen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peltax Reizen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peltax Reizen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Peltax Reizen NV in sociale netwerken
Look for responds of Peltax Reizen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peltax Reizen NV. Laat een reactie achter voor Peltax Reizen NV. Peltax Reizen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peltax Reizen NV. Leave a respond for Peltax Reizen NV. Peltax Reizen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peltax Reizen NV op de google maps. Adres en contacten Peltax Reizen NV
Location of Peltax Reizen NV on the google maps. Address and contacts of Peltax Reizen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Peltax Reizen NV Peltax Reizen NV: FLSCHILTZ BRUGGE NV | ETABLISEMENTEN ALBERT NICAISE BVBA | VAN DAELE MARNIX | UNIVERSAL TOYS DISCOUNT | Huysmans Glas BVBA

Other related companies as Peltax Reizen NV: FLSCHILTZ BRUGGE NV | ETABLISEMENTEN ALBERT NICAISE BVBA | VAN DAELE MARNIX | UNIVERSAL TOYS DISCOUNT | Huysmans Glas BVBA

Peltax Reizen NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peltax Reizen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01975585937. Het bedrijf Peltax Reizen NV bevindt zich op het adres: Sportstraat 25; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxicabs. Lijst met producten zijn Buses & coaches - Charter & rental; Travel agencies.
De hoofdactiviteit van Peltax Reizen NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peltax Reizen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peltax Reizen NV, openstaande posities, locatie van Peltax Reizen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peltax Reizen NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peltax Reizen NV, company assigned to the tax number BE01975585937. The company Peltax Reizen NV is located at the address: Sportstraat 25; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxicabs. List of products are Buses & coaches - Charter & rental; Travel agencies.
The main activity of Peltax Reizen NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peltax Reizen NV is not available. You also can look at reviews of Peltax Reizen NV, open positions, location of Peltax Reizen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peltax Reizen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peltax Reizen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peltax Reizen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peltax Reizen NV, employees, financial statistics.