FLSCHILTZ BRUGGE NV

Contactgegevens FLSCHILTZ BRUGGE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSCHILTZ BRUGGE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSCHILTZ BRUGGE NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 369 8200 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-40-00-80 32-50-40-00-80

Fax (fax): 32-50-38-27-51 32-50-38-27-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSCHILTZ BRUGGE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSCHILTZ BRUGGE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSCHILTZ BRUGGE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSCHILTZ BRUGGE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSCHILTZ BRUGGE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSCHILTZ BRUGGE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSCHILTZ BRUGGE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSCHILTZ BRUGGE NV
Products information FLSCHILTZ BRUGGE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04892456054
Ondernemingsnummer: 9002166748
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLSCHILTZ BRUGGE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating, domestic - installations and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSCHILTZ BRUGGE NV
(Get full report from official database of BE for FLSCHILTZ BRUGGE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSCHILTZ BRUGGE NV
Addition kinds of activities for FLSCHILTZ BRUGGE NV

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
17710103. Gunite aannemer | Gunite contractor
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing

Werken bij FLSCHILTZ BRUGGE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSCHILTZ BRUGGE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSCHILTZ BRUGGE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSCHILTZ BRUGGE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van FLSCHILTZ BRUGGE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSCHILTZ BRUGGE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSCHILTZ BRUGGE NV. Laat een reactie achter voor FLSCHILTZ BRUGGE NV. FLSCHILTZ BRUGGE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSCHILTZ BRUGGE NV. Leave a respond for FLSCHILTZ BRUGGE NV. FLSCHILTZ BRUGGE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSCHILTZ BRUGGE NV op de google maps. Adres en contacten FLSCHILTZ BRUGGE NV
Location of FLSCHILTZ BRUGGE NV on the google maps. Address and contacts of FLSCHILTZ BRUGGE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSCHILTZ BRUGGE NV FLSCHILTZ BRUGGE NV: CONSERVAT. ROYAL MUSIQUE | La Pomme d'Or | JOZEF NELIS | V. HANTON | Chamberlan St茅phan

Other related companies as FLSCHILTZ BRUGGE NV: CONSERVAT. ROYAL MUSIQUE | La Pomme d'Or | JOZEF NELIS | V. HANTON | Chamberlan St茅phan

FLSCHILTZ BRUGGE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSCHILTZ BRUGGE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04892456054. Het bedrijf FLSCHILTZ BRUGGE NV bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 369 8200 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating, domestic - installations and equipment. Producten gemaakt in FLSCHILTZ BRUGGE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSCHILTZ BRUGGE NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSCHILTZ BRUGGE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSCHILTZ BRUGGE NV, openstaande posities, locatie van FLSCHILTZ BRUGGE NV op de kaart.

FLSCHILTZ BRUGGE NV is a company, that was registered 2009 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLSCHILTZ BRUGGE NV, company assigned to the tax number BE04892456054. The company FLSCHILTZ BRUGGE NV is located at the address: Torhoutsesteenweg 369 8200 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating, domestic - installations and equipment. Products created in FLSCHILTZ BRUGGE NV were not found.
The main activity of FLSCHILTZ BRUGGE NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSCHILTZ BRUGGE NV is not available. You also can look at reviews of FLSCHILTZ BRUGGE NV, open positions, location of FLSCHILTZ BRUGGE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSCHILTZ BRUGGE NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSCHILTZ BRUGGE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSCHILTZ BRUGGE NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSCHILTZ BRUGGE NV, employees, financial statistics.