BUREAU ERNST & YOUNG

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BUREAU ERNST & YOUNG
Private companiesCoal Mining • BUREAU ERNST & YOUNG

Contactgegevens BUREAU ERNST & YOUNG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU ERNST & YOUNG: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU ERNST & YOUNG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARTELAARSLAAN 53-55; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92259442 (+32-92259442) 92259442 (+32-92259442)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU ERNST & YOUNG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU ERNST & YOUNG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU ERNST & YOUNG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU ERNST & YOUNG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU ERNST & YOUNG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU ERNST & YOUNG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU ERNST & YOUNG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU ERNST & YOUNG
Products information BUREAU ERNST & YOUNG

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BUREAU ERNST & YOUNG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU ERNST & YOUNG
(Get full report from official database of BE for BUREAU ERNST & YOUNG)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU ERNST & YOUNG
Addition kinds of activities for BUREAU ERNST & YOUNG

32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)

Werken bij BUREAU ERNST & YOUNG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU ERNST & YOUNG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU ERNST & YOUNG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU ERNST & YOUNG. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van BUREAU ERNST & YOUNG in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU ERNST & YOUNG in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU ERNST & YOUNG. Laat een reactie achter voor BUREAU ERNST & YOUNG. BUREAU ERNST & YOUNG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU ERNST & YOUNG. Leave a respond for BUREAU ERNST & YOUNG. BUREAU ERNST & YOUNG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU ERNST & YOUNG op de google maps. Adres en contacten BUREAU ERNST & YOUNG
Location of BUREAU ERNST & YOUNG on the google maps. Address and contacts of BUREAU ERNST & YOUNG

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU ERNST & YOUNG BUREAU ERNST & YOUNG: KWALITEITSSLAGERIJ REDGY | DANNY RAES | HENDRIK BATSELIER | VER EECKE | CEC sa

Other related companies as BUREAU ERNST & YOUNG: KWALITEITSSLAGERIJ REDGY | DANNY RAES | HENDRIK BATSELIER | VER EECKE | CEC sa

BUREAU ERNST & YOUNG is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU ERNST & YOUNG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf BUREAU ERNST & YOUNG bevindt zich op het adres: MARTELAARSLAAN 53-55; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU ERNST & YOUNG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU ERNST & YOUNG is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU ERNST & YOUNG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU ERNST & YOUNG, openstaande posities, locatie van BUREAU ERNST & YOUNG op de kaart.

BUREAU ERNST & YOUNG is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU ERNST & YOUNG, company assigned to the tax number BE08681915283. The company BUREAU ERNST & YOUNG is located at the address: MARTELAARSLAAN 53-55; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Products created in BUREAU ERNST & YOUNG were not found.
The main activity of BUREAU ERNST & YOUNG is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU ERNST & YOUNG is not available. You also can look at reviews of BUREAU ERNST & YOUNG, open positions, location of BUREAU ERNST & YOUNG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU ERNST & YOUNG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU ERNST & YOUNG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU ERNST & YOUNG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU ERNST & YOUNG, employees, financial statistics.