A 75 (Luchthavenvervoer)

Contactgegevens A 75 (Luchthavenvervoer): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A 75 (Luchthavenvervoer): address, phone, fax, email, website, opening hours

A 75 (Luchthavenvervoer)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breisemstraat 92; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 73 74; 016 82 78 30 (+32-016 81 73 74; 016 82 78 30) 016 81 73 74; 016 82 78 30 (+32-016 81 73 74; 016 82 78 30)

Fax (fax): 016 82 78 30 (+32-016 82 78 30) 016 82 78 30 (+32-016 82 78 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A 75 (Luchthavenvervoer): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A 75 (Luchthavenvervoer)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A 75 (Luchthavenvervoer)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A 75 (Luchthavenvervoer), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A 75 (Luchthavenvervoer). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A 75 (Luchthavenvervoer), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A 75 (Luchthavenvervoer). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A 75 (Luchthavenvervoer)
Products information A 75 (Luchthavenvervoer)

BTW identificatienummer (tax): BE06538757324
Ondernemingsnummer: 9762969970
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Airport transport

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A 75 (Luchthavenvervoer)
(Get full report from official database of BE for A 75 (Luchthavenvervoer))

Aanvulling soorten activiteiten voor A 75 (Luchthavenvervoer)
Addition kinds of activities for A 75 (Luchthavenvervoer)

229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
27410302. Directories, nec: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, nec: publishing only, not printed on site
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
56210101. boutiques | Boutiques
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing

Werken bij A 75 (Luchthavenvervoer): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A 75 (Luchthavenvervoer): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A 75 (Luchthavenvervoer). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A 75 (Luchthavenvervoer). Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van A 75 (Luchthavenvervoer) in sociale netwerken
Look for responds of A 75 (Luchthavenvervoer) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A 75 (Luchthavenvervoer). Laat een reactie achter voor A 75 (Luchthavenvervoer). A 75 (Luchthavenvervoer) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A 75 (Luchthavenvervoer). Leave a respond for A 75 (Luchthavenvervoer). A 75 (Luchthavenvervoer) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A 75 (Luchthavenvervoer) op de google maps. Adres en contacten A 75 (Luchthavenvervoer)
Location of A 75 (Luchthavenvervoer) on the google maps. Address and contacts of A 75 (Luchthavenvervoer)

Andere gerelateerde bedrijven als come A 75 (Luchthavenvervoer) A 75 (Luchthavenvervoer): SUPER G.B. PARTNER | D. TUERLINCKX | DOMINIQUE MATHIEU | YAKO-TARAKCI | GEERT DECLERCQ

Other related companies as A 75 (Luchthavenvervoer): SUPER G.B. PARTNER | D. TUERLINCKX | DOMINIQUE MATHIEU | YAKO-TARAKCI | GEERT DECLERCQ

A 75 (Luchthavenvervoer) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A 75 (Luchthavenvervoer), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06538757324. Het bedrijf A 75 (Luchthavenvervoer) bevindt zich op het adres: Breisemstraat 92; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxicabs. Lijst met producten zijn Airport transport.
De hoofdactiviteit van A 75 (Luchthavenvervoer) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A 75 (Luchthavenvervoer) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A 75 (Luchthavenvervoer), openstaande posities, locatie van A 75 (Luchthavenvervoer) op de kaart.

A 75 (Luchthavenvervoer) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A 75 (Luchthavenvervoer), company assigned to the tax number BE06538757324. The company A 75 (Luchthavenvervoer) is located at the address: Breisemstraat 92; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxicabs. List of products are Airport transport.
The main activity of A 75 (Luchthavenvervoer) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A 75 (Luchthavenvervoer) is not available. You also can look at reviews of A 75 (Luchthavenvervoer), open positions, location of A 75 (Luchthavenvervoer) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A 75 (Luchthavenvervoer), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A 75 (Luchthavenvervoer), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A 75 (Luchthavenvervoer), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A 75 (Luchthavenvervoer), employees, financial statistics.