FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS
Private companiesMetal Mining • FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS

Contactgegevens FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 157; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11252674 (+32-11252674) 11252674 (+32-11252674)

Fax (fax): +32 (2) 527-95-66 +32 (2) 527-95-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS
Products information FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE02120880126
Ondernemingsnummer: 4065185546
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS
(Get full report from official database of BE for FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS
Addition kinds of activities for FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS

753901. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
24490000. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
34420203. Louver ramen, metaal | Louver windows, metal
34979910. Aluminium folie | Tin foil
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
72120000. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
95320400. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government

Werken bij FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. Laat een reactie achter voor FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. Leave a respond for FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS. FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS op de google maps. Adres en contacten FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS
Location of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS on the google maps. Address and contacts of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS: F.C. WALEM | RESIDENCE LES BUISSONS | Inter-Service-Agencies | ACHILLE CORTLEVEN | Immobrochure

Other related companies as FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS: F.C. WALEM | RESIDENCE LES BUISSONS | Inter-Service-Agencies | ACHILLE CORTLEVEN | Immobrochure

FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120880126. Het bedrijf FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 157; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, openstaande posities, locatie van FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS op de kaart.

FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, company assigned to the tax number BE02120880126. The company FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS is located at the address: VELDSTRAAT 157; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS were not found.
The main activity of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS is not available. You also can look at reviews of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, open positions, location of FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN REPPELEN-BOGAERTS, employees, financial statistics.