ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.
Private companiesChemicals and Allied Products • ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.

Contactgegevens ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUMMENSEWEG 66; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11423724 (+32-11423724) 11423724 (+32-11423724)

Fax (fax): +32 (71) 233-83-54 +32 (71) 233-83-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLLS ROYCE TRAVEL SERV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLLS ROYCE TRAVEL SERV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.
Products information ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.

BTW identificatienummer (tax): BE09627288818
Ondernemingsnummer: 7759338378
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.
(Get full report from official database of BE for ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.
Addition kinds of activities for ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.

01390101. Alfalfa boerderij | Alfalfa farm
02729901. Burro boerderij | Burro farm
28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
28419901. Reinigingsmiddelen, synthetische organische of anorganische alkalische | Detergents, synthetic organic or inorganic alkaline
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. in sociale netwerken
Look for responds of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. Laat een reactie achter voor ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. Leave a respond for ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.. ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. op de google maps. Adres en contacten ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.
Location of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. on the google maps. Address and contacts of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.: HOTEL DE WIELINGEN | MARTINAIR HOLLAND | PHUCISINO | FRANS PAUWELS | Lauwers Elke

Other related companies as ROLLS ROYCE TRAVEL SERV.: HOTEL DE WIELINGEN | MARTINAIR HOLLAND | PHUCISINO | FRANS PAUWELS | Lauwers Elke

ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09627288818. Het bedrijf ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. bevindt zich op het adres: LUMMENSEWEG 66; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., openstaande posities, locatie van ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. op de kaart.

ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., company assigned to the tax number BE09627288818. The company ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. is located at the address: LUMMENSEWEG 66; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxi's. Products created in ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. were not found.
The main activity of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. is not available. You also can look at reviews of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., open positions, location of ROLLS ROYCE TRAVEL SERV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLLS ROYCE TRAVEL SERV., employees, financial statistics.