GILLETAX

Contactgegevens GILLETAX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILLETAX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILLETAX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDUITSTRAAT 21; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 477296457 (+32-477296457) 477296457 (+32-477296457)

Fax (fax): +32 (64) 836-70-50 +32 (64) 836-70-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILLETAX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILLETAX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILLETAX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILLETAX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILLETAX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILLETAX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILLETAX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILLETAX
Products information GILLETAX

BTW identificatienummer (tax): BE03746032714
Ondernemingsnummer: 8385284423
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GILLETAX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILLETAX
(Get full report from official database of BE for GILLETAX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILLETAX
Addition kinds of activities for GILLETAX

14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
28990202. Batterij acid | Battery acid
30890207. Bekers, kunststoffen, behalve schuim | Cups, plastics, except foam
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
57319900. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
60219900. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
79910103. Spas | Spas
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec

Werken bij GILLETAX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILLETAX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILLETAX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILLETAX. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van GILLETAX in sociale netwerken
Look for responds of GILLETAX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILLETAX. Laat een reactie achter voor GILLETAX. GILLETAX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILLETAX. Leave a respond for GILLETAX. GILLETAX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILLETAX op de google maps. Adres en contacten GILLETAX
Location of GILLETAX on the google maps. Address and contacts of GILLETAX

Andere gerelateerde bedrijven als come GILLETAX GILLETAX: LA BOISSELLERIE | Wetswinkel | 'T WIEL | CARRYN P?RE & FILS | Allegiance SPRL

Other related companies as GILLETAX: LA BOISSELLERIE | Wetswinkel | 'T WIEL | CARRYN P?RE & FILS | Allegiance SPRL

GILLETAX is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILLETAX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746032714. Het bedrijf GILLETAX bevindt zich op het adres: LANDUITSTRAAT 21; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in GILLETAX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILLETAX is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILLETAX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILLETAX, openstaande posities, locatie van GILLETAX op de kaart.

GILLETAX is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILLETAX, company assigned to the tax number BE03746032714. The company GILLETAX is located at the address: LANDUITSTRAAT 21; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxi's. Products created in GILLETAX were not found.
The main activity of GILLETAX is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GILLETAX is not available. You also can look at reviews of GILLETAX, open positions, location of GILLETAX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILLETAX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILLETAX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILLETAX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILLETAX, employees, financial statistics.