CAMBRINUS TAXI

Contactgegevens CAMBRINUS TAXI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMBRINUS TAXI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMBRINUS TAXI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOMSTRAAT 25; 9150; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 477207117 (+32-477207117) 477207117 (+32-477207117)

Fax (fax): +32 (65) 391-19-11 +32 (65) 391-19-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMBRINUS TAXI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMBRINUS TAXI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMBRINUS TAXI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMBRINUS TAXI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMBRINUS TAXI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMBRINUS TAXI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMBRINUS TAXI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMBRINUS TAXI
Products information CAMBRINUS TAXI

BTW identificatienummer (tax): BE06382476806
Ondernemingsnummer: 6142700195
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

taxi 6 personen, luchthavenvervoer, taxi voor particulieren, taxi voor bedrijven.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMBRINUS TAXI
(Get full report from official database of BE for CAMBRINUS TAXI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMBRINUS TAXI
Addition kinds of activities for CAMBRINUS TAXI

15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
39440107. Sleden, kinderen | Sleds, children's
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper

Werken bij CAMBRINUS TAXI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMBRINUS TAXI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMBRINUS TAXI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMBRINUS TAXI. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • KINDERBEGELEIDERS (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: GROEPSOPVANG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze opstartende groepsopvang (maximum 18 kinderen) sta je in voor de opvang, verzorging en begeleiding bij activiteiten van kinderen tussen 0 en 3 jaar.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van CAMBRINUS TAXI in sociale netwerken
Look for responds of CAMBRINUS TAXI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMBRINUS TAXI. Laat een reactie achter voor CAMBRINUS TAXI. CAMBRINUS TAXI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMBRINUS TAXI. Leave a respond for CAMBRINUS TAXI. CAMBRINUS TAXI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMBRINUS TAXI op de google maps. Adres en contacten CAMBRINUS TAXI
Location of CAMBRINUS TAXI on the google maps. Address and contacts of CAMBRINUS TAXI

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMBRINUS TAXI CAMBRINUS TAXI: FLVBR TERADYNE BENELUX INC | Humblet D.D. SA | Ivlef Y | M.A. VANOOSTHUYSE | BUREAU CENTER PRETS

Other related companies as CAMBRINUS TAXI: FLVBR TERADYNE BENELUX INC | Humblet D.D. SA | Ivlef Y | M.A. VANOOSTHUYSE | BUREAU CENTER PRETS

CAMBRINUS TAXI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMBRINUS TAXI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06382476806. Het bedrijf CAMBRINUS TAXI bevindt zich op het adres: ROOMSTRAAT 25; 9150; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxi's. Lijst met producten zijn taxi 6 personen, luchthavenvervoer, taxi voor particulieren, taxi voor bedrijven..
De hoofdactiviteit van CAMBRINUS TAXI is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMBRINUS TAXI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMBRINUS TAXI, openstaande posities, locatie van CAMBRINUS TAXI op de kaart.

CAMBRINUS TAXI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMBRINUS TAXI, company assigned to the tax number BE06382476806. The company CAMBRINUS TAXI is located at the address: ROOMSTRAAT 25; 9150; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxi's. List of products are taxi 6 personen, luchthavenvervoer, taxi voor particulieren, taxi voor bedrijven..
The main activity of CAMBRINUS TAXI is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMBRINUS TAXI is not available. You also can look at reviews of CAMBRINUS TAXI, open positions, location of CAMBRINUS TAXI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMBRINUS TAXI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMBRINUS TAXI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMBRINUS TAXI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMBRINUS TAXI, employees, financial statistics.