AIRPORT SERVICE MONOSPACE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • AIRPORT SERVICE MONOSPACE
Private companiesSocial Services • AIRPORT SERVICE MONOSPACE

Contactgegevens AIRPORT SERVICE MONOSPACE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIRPORT SERVICE MONOSPACE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIRPORT SERVICE MONOSPACE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LONGUE HAIE 104; 1630; LINKEBEEK, België

Telefoon (phone): 23813525 (+32-23813525) 23813525 (+32-23813525)

Fax (fax): +32 (69) 429-55-71 +32 (69) 429-55-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIRPORT SERVICE MONOSPACE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIRPORT SERVICE MONOSPACE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIRPORT SERVICE MONOSPACE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIRPORT SERVICE MONOSPACE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIRPORT SERVICE MONOSPACE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIRPORT SERVICE MONOSPACE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIRPORT SERVICE MONOSPACE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIRPORT SERVICE MONOSPACE
Products information AIRPORT SERVICE MONOSPACE

BTW identificatienummer (tax): BE09698699951
Ondernemingsnummer: 9065612792
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in AIRPORT SERVICE MONOSPACE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIRPORT SERVICE MONOSPACE
(Get full report from official database of BE for AIRPORT SERVICE MONOSPACE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIRPORT SERVICE MONOSPACE
Addition kinds of activities for AIRPORT SERVICE MONOSPACE

4822. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
36619900. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
51910202. Eten geven | Feed
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies
80529900. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service

Werken bij AIRPORT SERVICE MONOSPACE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIRPORT SERVICE MONOSPACE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIRPORT SERVICE MONOSPACE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIRPORT SERVICE MONOSPACE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van AIRPORT SERVICE MONOSPACE in sociale netwerken
Look for responds of AIRPORT SERVICE MONOSPACE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIRPORT SERVICE MONOSPACE. Laat een reactie achter voor AIRPORT SERVICE MONOSPACE. AIRPORT SERVICE MONOSPACE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIRPORT SERVICE MONOSPACE. Leave a respond for AIRPORT SERVICE MONOSPACE. AIRPORT SERVICE MONOSPACE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIRPORT SERVICE MONOSPACE op de google maps. Adres en contacten AIRPORT SERVICE MONOSPACE
Location of AIRPORT SERVICE MONOSPACE on the google maps. Address and contacts of AIRPORT SERVICE MONOSPACE

Andere gerelateerde bedrijven als come AIRPORT SERVICE MONOSPACE AIRPORT SERVICE MONOSPACE: POL DUJARDIN | MARTIN PERSEYN | Jansen Afwerkingsbedrijf NV | KRIBBE HET SCHILPADJE | vaccum barrier systems

Other related companies as AIRPORT SERVICE MONOSPACE: POL DUJARDIN | MARTIN PERSEYN | Jansen Afwerkingsbedrijf NV | KRIBBE HET SCHILPADJE | vaccum barrier systems

AIRPORT SERVICE MONOSPACE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIRPORT SERVICE MONOSPACE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09698699951. Het bedrijf AIRPORT SERVICE MONOSPACE bevindt zich op het adres: RUE DE LA LONGUE HAIE 104; 1630; LINKEBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 277,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in AIRPORT SERVICE MONOSPACE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIRPORT SERVICE MONOSPACE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIRPORT SERVICE MONOSPACE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIRPORT SERVICE MONOSPACE, openstaande posities, locatie van AIRPORT SERVICE MONOSPACE op de kaart.

AIRPORT SERVICE MONOSPACE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIRPORT SERVICE MONOSPACE, company assigned to the tax number BE09698699951. The company AIRPORT SERVICE MONOSPACE is located at the address: RUE DE LA LONGUE HAIE 104; 1630; LINKEBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 277,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxi's. Products created in AIRPORT SERVICE MONOSPACE were not found.
The main activity of AIRPORT SERVICE MONOSPACE is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AIRPORT SERVICE MONOSPACE is not available. You also can look at reviews of AIRPORT SERVICE MONOSPACE, open positions, location of AIRPORT SERVICE MONOSPACE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIRPORT SERVICE MONOSPACE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIRPORT SERVICE MONOSPACE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIRPORT SERVICE MONOSPACE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIRPORT SERVICE MONOSPACE, employees, financial statistics.