Verschelden M

Contactgegevens Verschelden M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verschelden M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verschelden M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 95 Box 1; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 25 84 70 (+32-052 25 84 70) 052 25 84 70 (+32-052 25 84 70)

Fax (fax): +32 (68) 769-45-60 +32 (68) 769-45-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verschelden M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verschelden M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verschelden M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verschelden M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verschelden M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verschelden M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verschelden M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verschelden M
Products information Verschelden M

BTW identificatienummer (tax): BE08208953857
Ondernemingsnummer: 1476257324
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verschelden M
(Get full report from official database of BE for Verschelden M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verschelden M
Addition kinds of activities for Verschelden M

09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
27410601. Technische handleidingen: publicatie en drukwerk | Technical manuals: publishing and printing
39999911. Cijfers, was | Figures, wax

Werken bij Verschelden M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verschelden M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verschelden M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verschelden M. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Verschelden M in sociale netwerken
Look for responds of Verschelden M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verschelden M. Laat een reactie achter voor Verschelden M. Verschelden M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verschelden M. Leave a respond for Verschelden M. Verschelden M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verschelden M op de google maps. Adres en contacten Verschelden M
Location of Verschelden M on the google maps. Address and contacts of Verschelden M

Andere gerelateerde bedrijven als come Verschelden M Verschelden M: STAL DE KALVERIE | Peeterbroeck J | CLAIRE VOIE | Tegra Engineering BVBA | Granipierre SPRL

Other related companies as Verschelden M: STAL DE KALVERIE | Peeterbroeck J | CLAIRE VOIE | Tegra Engineering BVBA | Granipierre SPRL

Verschelden M is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verschelden M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08208953857. Het bedrijf Verschelden M bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 95 Box 1; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Verschelden M is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verschelden M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verschelden M, openstaande posities, locatie van Verschelden M op de kaart.

Verschelden M is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verschelden M, company assigned to the tax number BE08208953857. The company Verschelden M is located at the address: Mechelsesteenweg 95 Box 1; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Verschelden M is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verschelden M is not available. You also can look at reviews of Verschelden M, open positions, location of Verschelden M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verschelden M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verschelden M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verschelden M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verschelden M, employees, financial statistics.