PIERPHY ENTREPRISE SC

Contactgegevens PIERPHY ENTREPRISE SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERPHY ENTREPRISE SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERPHY ENTREPRISE SC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Drapeau 43 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-23-79-78 32-25-23-79-78

Fax (fax): 32-25-23-26-74 32-25-23-26-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERPHY ENTREPRISE SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERPHY ENTREPRISE SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERPHY ENTREPRISE SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERPHY ENTREPRISE SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERPHY ENTREPRISE SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERPHY ENTREPRISE SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERPHY ENTREPRISE SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERPHY ENTREPRISE SC
Products information PIERPHY ENTREPRISE SC

BTW identificatienummer (tax): BE09602569580
Ondernemingsnummer: 3153320312
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PIERPHY ENTREPRISE SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERPHY ENTREPRISE SC
(Get full report from official database of BE for PIERPHY ENTREPRISE SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERPHY ENTREPRISE SC
Addition kinds of activities for PIERPHY ENTREPRISE SC

571902. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
62899900. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij PIERPHY ENTREPRISE SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERPHY ENTREPRISE SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERPHY ENTREPRISE SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERPHY ENTREPRISE SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van PIERPHY ENTREPRISE SC in sociale netwerken
Look for responds of PIERPHY ENTREPRISE SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERPHY ENTREPRISE SC. Laat een reactie achter voor PIERPHY ENTREPRISE SC. PIERPHY ENTREPRISE SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERPHY ENTREPRISE SC. Leave a respond for PIERPHY ENTREPRISE SC. PIERPHY ENTREPRISE SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERPHY ENTREPRISE SC op de google maps. Adres en contacten PIERPHY ENTREPRISE SC
Location of PIERPHY ENTREPRISE SC on the google maps. Address and contacts of PIERPHY ENTREPRISE SC

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERPHY ENTREPRISE SC PIERPHY ENTREPRISE SC: VOLKSBAKKERIJ | OMNI PLAY | JACQUES DE RIDDER | AUTORIJSCHOOL LUST | Fontaine V茅ronique

Other related companies as PIERPHY ENTREPRISE SC: VOLKSBAKKERIJ | OMNI PLAY | JACQUES DE RIDDER | AUTORIJSCHOOL LUST | Fontaine V茅ronique

PIERPHY ENTREPRISE SC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERPHY ENTREPRISE SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09602569580. Het bedrijf PIERPHY ENTREPRISE SC bevindt zich op het adres: R. Du Drapeau 43 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in PIERPHY ENTREPRISE SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERPHY ENTREPRISE SC is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERPHY ENTREPRISE SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERPHY ENTREPRISE SC, openstaande posities, locatie van PIERPHY ENTREPRISE SC op de kaart.

PIERPHY ENTREPRISE SC is a company, that was registered 1993 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is PIERPHY ENTREPRISE SC, company assigned to the tax number BE09602569580. The company PIERPHY ENTREPRISE SC is located at the address: R. Du Drapeau 43 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in PIERPHY ENTREPRISE SC were not found.
The main activity of PIERPHY ENTREPRISE SC is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERPHY ENTREPRISE SC is not available. You also can look at reviews of PIERPHY ENTREPRISE SC, open positions, location of PIERPHY ENTREPRISE SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERPHY ENTREPRISE SC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERPHY ENTREPRISE SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERPHY ENTREPRISE SC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERPHY ENTREPRISE SC, employees, financial statistics.