LANGENS

Contactgegevens LANGENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANGENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANGENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 276; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16250848 (+32-16250848) 16250848 (+32-16250848)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANGENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANGENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANGENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANGENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANGENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANGENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANGENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANGENS
Products information LANGENS

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LANGENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANGENS
(Get full report from official database of BE for LANGENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANGENS
Addition kinds of activities for LANGENS

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
20150200. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
28999926. Huishoudelijke tinten of kleurstoffen | Household tints or dyes
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
61639901. Agents, boerderij of zakelijke lening | Agents, farm or business loan

Werken bij LANGENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANGENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANGENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANGENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: POLAR EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van LANGENS in sociale netwerken
Look for responds of LANGENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANGENS. Laat een reactie achter voor LANGENS. LANGENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANGENS. Leave a respond for LANGENS. LANGENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANGENS op de google maps. Adres en contacten LANGENS
Location of LANGENS on the google maps. Address and contacts of LANGENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LANGENS LANGENS: FLHOLZ NIESSEN SA | RADIO ANASTASIA | GARAGE ANDRE | ALBERT NICKS | De Bock P

Other related companies as LANGENS: FLHOLZ NIESSEN SA | RADIO ANASTASIA | GARAGE ANDRE | ALBERT NICKS | De Bock P

LANGENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANGENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf LANGENS bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 276; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in LANGENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANGENS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANGENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANGENS, openstaande posities, locatie van LANGENS op de kaart.

LANGENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANGENS, company assigned to the tax number BE09294403076. The company LANGENS is located at the address: TIENSESTEENWEG 276; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Products created in LANGENS were not found.
The main activity of LANGENS is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LANGENS is not available. You also can look at reviews of LANGENS, open positions, location of LANGENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANGENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANGENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANGENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANGENS, employees, financial statistics.