Van Bavegem J

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Van Bavegem J

Contactgegevens Van Bavegem J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Bavegem J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Bavegem J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heilig Hartplein 30; 9620; Zottegem, België

Telefoon (phone): 09 361 06 66 (+32-09 361 06 66) 09 361 06 66 (+32-09 361 06 66)

Fax (fax): 09 361 06 68 (+32-09 361 06 68) 09 361 06 68 (+32-09 361 06 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Bavegem J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Bavegem J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Bavegem J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Bavegem J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Bavegem J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Bavegem J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Bavegem J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Bavegem J
Products information Van Bavegem J

BTW identificatienummer (tax): BE07142730712
Ondernemingsnummer: 9803344726
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Bavegem J
(Get full report from official database of BE for Van Bavegem J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Bavegem J
Addition kinds of activities for Van Bavegem J

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
361200. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
31110402. Riemleer | Belting leather
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec

Werken bij Van Bavegem J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Bavegem J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Bavegem J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Bavegem J. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van Van Bavegem J in sociale netwerken
Look for responds of Van Bavegem J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Bavegem J. Laat een reactie achter voor Van Bavegem J. Van Bavegem J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Bavegem J. Leave a respond for Van Bavegem J. Van Bavegem J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Bavegem J op de google maps. Adres en contacten Van Bavegem J
Location of Van Bavegem J on the google maps. Address and contacts of Van Bavegem J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Bavegem J Van Bavegem J: FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV | VINCENT RIGAUX | P. CARR? | FOTO BERBEN | MPB RACING

Other related companies as Van Bavegem J: FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV | VINCENT RIGAUX | P. CARR? | FOTO BERBEN | MPB RACING

Van Bavegem J is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Bavegem J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07142730712. Het bedrijf Van Bavegem J bevindt zich op het adres: Heilig Hartplein 30; 9620; Zottegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Van Bavegem J is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Bavegem J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Bavegem J, openstaande posities, locatie van Van Bavegem J op de kaart.

Van Bavegem J is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Bavegem J, company assigned to the tax number BE07142730712. The company Van Bavegem J is located at the address: Heilig Hartplein 30; 9620; Zottegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Van Bavegem J is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Bavegem J is not available. You also can look at reviews of Van Bavegem J, open positions, location of Van Bavegem J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Bavegem J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Bavegem J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Bavegem J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Bavegem J, employees, financial statistics.