INFO-CONSULTING

Contactgegevens INFO-CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFO-CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFO-CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELFJULISTRAAT 75; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92205607 (+32-92205607) 92205607 (+32-92205607)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFO-CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFO-CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFO-CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFO-CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFO-CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFO-CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFO-CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFO-CONSULTING
Products information INFO-CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in INFO-CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFO-CONSULTING
(Get full report from official database of BE for INFO-CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFO-CONSULTING
Addition kinds of activities for INFO-CONSULTING

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
38510102. Frames en onderdelen, bril en bril | Frames and parts, eyeglass and spectacle
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance
86999908. Historische club | Historical club

Werken bij INFO-CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFO-CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFO-CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFO-CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van INFO-CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of INFO-CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFO-CONSULTING. Laat een reactie achter voor INFO-CONSULTING. INFO-CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFO-CONSULTING. Leave a respond for INFO-CONSULTING. INFO-CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFO-CONSULTING op de google maps. Adres en contacten INFO-CONSULTING
Location of INFO-CONSULTING on the google maps. Address and contacts of INFO-CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come INFO-CONSULTING INFO-CONSULTING: BERNARD GEETS | Charleroi Serrures SA | ADAMS/WALTER ADAMS | GHISLAIN EGGERMONT | V. GUEVARA T EVA

Other related companies as INFO-CONSULTING: BERNARD GEETS | Charleroi Serrures SA | ADAMS/WALTER ADAMS | GHISLAIN EGGERMONT | V. GUEVARA T EVA

INFO-CONSULTING is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFO-CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf INFO-CONSULTING bevindt zich op het adres: ELFJULISTRAAT 75; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in INFO-CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFO-CONSULTING is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFO-CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFO-CONSULTING, openstaande posities, locatie van INFO-CONSULTING op de kaart.

INFO-CONSULTING is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFO-CONSULTING, company assigned to the tax number BE02599609375. The company INFO-CONSULTING is located at the address: ELFJULISTRAAT 75; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Products created in INFO-CONSULTING were not found.
The main activity of INFO-CONSULTING is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INFO-CONSULTING is not available. You also can look at reviews of INFO-CONSULTING, open positions, location of INFO-CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFO-CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFO-CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFO-CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFO-CONSULTING, employees, financial statistics.