Nelissen G Mevr

Contactgegevens Nelissen G Mevr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nelissen G Mevr: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nelissen G Mevr

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Luikerbaan 63 Box 2; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 24 29 37 (+32-011 24 29 37) 011 24 29 37 (+32-011 24 29 37)

Fax (fax): 011 23 17 04 (+32-011 23 17 04) 011 23 17 04 (+32-011 23 17 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nelissen G Mevr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nelissen G Mevr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nelissen G Mevr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nelissen G Mevr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nelissen G Mevr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nelissen G Mevr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nelissen G Mevr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nelissen G Mevr
Products information Nelissen G Mevr

BTW identificatienummer (tax): BE04641143798
Ondernemingsnummer: 2674316406
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nelissen G Mevr
(Get full report from official database of BE for Nelissen G Mevr)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nelissen G Mevr
Addition kinds of activities for Nelissen G Mevr

1446. Industrieel zand | Industrial sand
254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton
26720101. Kondensatorpapier: gemaakt van gekochte papier | Condenser paper: made from purchased paper
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
42149900. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
53999903. Land algemene winkels | Country general stores
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij Nelissen G Mevr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nelissen G Mevr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nelissen G Mevr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nelissen G Mevr. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van Nelissen G Mevr in sociale netwerken
Look for responds of Nelissen G Mevr in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nelissen G Mevr. Laat een reactie achter voor Nelissen G Mevr. Nelissen G Mevr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nelissen G Mevr. Leave a respond for Nelissen G Mevr. Nelissen G Mevr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nelissen G Mevr op de google maps. Adres en contacten Nelissen G Mevr
Location of Nelissen G Mevr on the google maps. Address and contacts of Nelissen G Mevr

Andere gerelateerde bedrijven als come Nelissen G Mevr Nelissen G Mevr: CL-DEVOS ELEKTRO NV | CENTEA | DE CROISSANTERIE | MELINDA MEIRLEVEDE | COIFFURE ELEGANCE

Other related companies as Nelissen G Mevr: CL-DEVOS ELEKTRO NV | CENTEA | DE CROISSANTERIE | MELINDA MEIRLEVEDE | COIFFURE ELEGANCE

Nelissen G Mevr is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nelissen G Mevr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04641143798. Het bedrijf Nelissen G Mevr bevindt zich op het adres: Oude Luikerbaan 63 Box 2; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Nelissen G Mevr is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nelissen G Mevr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nelissen G Mevr, openstaande posities, locatie van Nelissen G Mevr op de kaart.

Nelissen G Mevr is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nelissen G Mevr, company assigned to the tax number BE04641143798. The company Nelissen G Mevr is located at the address: Oude Luikerbaan 63 Box 2; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Nelissen G Mevr is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nelissen G Mevr is not available. You also can look at reviews of Nelissen G Mevr, open positions, location of Nelissen G Mevr on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nelissen G Mevr, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nelissen G Mevr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nelissen G Mevr, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nelissen G Mevr, employees, financial statistics.