BUREAU VERWERFT

Particuliere bedrijvenBosbouw • BUREAU VERWERFT
Private companiesForestry • BUREAU VERWERFT

Contactgegevens BUREAU VERWERFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VERWERFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VERWERFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPENAARDEKENSTRAAT 37; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36588215 (+32-36588215) 36588215 (+32-36588215)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VERWERFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VERWERFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VERWERFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VERWERFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VERWERFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VERWERFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VERWERFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VERWERFT
Products information BUREAU VERWERFT

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BUREAU VERWERFT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VERWERFT
(Get full report from official database of BE for BUREAU VERWERFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VERWERFT
Addition kinds of activities for BUREAU VERWERFT

362901. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
35320305. Rock crushing machines, stationair | Rock crushing machinery, stationary
50840902. Compressieapparatuur | Compaction equipment
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
73899922. Float decoratie | Float decoration

Werken bij BUREAU VERWERFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VERWERFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VERWERFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VERWERFT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van BUREAU VERWERFT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VERWERFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VERWERFT. Laat een reactie achter voor BUREAU VERWERFT. BUREAU VERWERFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VERWERFT. Leave a respond for BUREAU VERWERFT. BUREAU VERWERFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VERWERFT op de google maps. Adres en contacten BUREAU VERWERFT
Location of BUREAU VERWERFT on the google maps. Address and contacts of BUREAU VERWERFT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VERWERFT BUREAU VERWERFT: TRAVHYDRO SA | Ligue des Familles | DRINK MARKET SCHREURS | ANDRE GARAGE | Ori?nt

Other related companies as BUREAU VERWERFT: TRAVHYDRO SA | Ligue des Familles | DRINK MARKET SCHREURS | ANDRE GARAGE | Ori?nt

BUREAU VERWERFT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VERWERFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf BUREAU VERWERFT bevindt zich op het adres: PAPENAARDEKENSTRAAT 37; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU VERWERFT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU VERWERFT is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VERWERFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VERWERFT, openstaande posities, locatie van BUREAU VERWERFT op de kaart.

BUREAU VERWERFT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VERWERFT, company assigned to the tax number BE02441680908. The company BUREAU VERWERFT is located at the address: PAPENAARDEKENSTRAAT 37; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Products created in BUREAU VERWERFT were not found.
The main activity of BUREAU VERWERFT is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VERWERFT is not available. You also can look at reviews of BUREAU VERWERFT, open positions, location of BUREAU VERWERFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VERWERFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VERWERFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VERWERFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VERWERFT, employees, financial statistics.