BUREAU ADVAS

Contactgegevens BUREAU ADVAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU ADVAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU ADVAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOMBERGSTRAAT 12B; 3201; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16564422 (+32-16564422) 16564422 (+32-16564422)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU ADVAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU ADVAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU ADVAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU ADVAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU ADVAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU ADVAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU ADVAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU ADVAS
Products information BUREAU ADVAS

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BUREAU ADVAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU ADVAS
(Get full report from official database of BE for BUREAU ADVAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU ADVAS
Addition kinds of activities for BUREAU ADVAS

078201. Tuin diensten | Garden services
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
26780100. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij BUREAU ADVAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU ADVAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU ADVAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU ADVAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van BUREAU ADVAS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU ADVAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU ADVAS. Laat een reactie achter voor BUREAU ADVAS. BUREAU ADVAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU ADVAS. Leave a respond for BUREAU ADVAS. BUREAU ADVAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU ADVAS op de google maps. Adres en contacten BUREAU ADVAS
Location of BUREAU ADVAS on the google maps. Address and contacts of BUREAU ADVAS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU ADVAS BUREAU ADVAS: ROMA GARDEN CENTER | DECO STONE | MARC GILLEMAN SPRIET | EDWARD RENARD | R&A Interieur

Other related companies as BUREAU ADVAS: ROMA GARDEN CENTER | DECO STONE | MARC GILLEMAN SPRIET | EDWARD RENARD | R&A Interieur

BUREAU ADVAS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU ADVAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf BUREAU ADVAS bevindt zich op het adres: HOMBERGSTRAAT 12B; 3201; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU ADVAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU ADVAS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU ADVAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU ADVAS, openstaande posities, locatie van BUREAU ADVAS op de kaart.

BUREAU ADVAS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU ADVAS, company assigned to the tax number BE02073913574. The company BUREAU ADVAS is located at the address: HOMBERGSTRAAT 12B; 3201; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Products created in BUREAU ADVAS were not found.
The main activity of BUREAU ADVAS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU ADVAS is not available. You also can look at reviews of BUREAU ADVAS, open positions, location of BUREAU ADVAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU ADVAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU ADVAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU ADVAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU ADVAS, employees, financial statistics.