ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE
Private companiesSocial Services • ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE

Contactgegevens ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAZANTENDREEF 9; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36514002 (+32-36514002) 36514002 (+32-36514002)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE
Products information ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE
(Get full report from official database of BE for ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE
Addition kinds of activities for ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
239503. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
421204. Verhuizen diensten | Moving services
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
83220302. Crisis interventiecentrum | Crisis intervention center

Werken bij ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE in sociale netwerken
Look for responds of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. Laat een reactie achter voor ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. Leave a respond for ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE. ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE op de google maps. Adres en contacten ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE
Location of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE on the google maps. Address and contacts of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE: Villerssoise (La) | RUSTOORD ST.JOZEF | VAN BOCXLAER S | Stationske('t) | Immobilere des Ardennes

Other related companies as ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE: Villerssoise (La) | RUSTOORD ST.JOZEF | VAN BOCXLAER S | Stationske('t) | Immobilere des Ardennes

ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE bevindt zich op het adres: FAZANTENDREEF 9; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, openstaande posities, locatie van ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE op de kaart.

ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, company assigned to the tax number BE05163269042. The company ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE is located at the address: FAZANTENDREEF 9; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Belastingconsulenten; Boekhouders; Diverse juridische dienstverlening. Products created in ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE were not found.
The main activity of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE is not available. You also can look at reviews of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, open positions, location of ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMINISTRATIEKANTOOR WALTER HOOGHE, employees, financial statistics.