Westbury Snooker Center

Contactgegevens Westbury Snooker Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Westbury Snooker Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Westbury Snooker Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westerstraat 20-22; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 778 02 30 (+32-03 778 02 30) 03 778 02 30 (+32-03 778 02 30)

Fax (fax): 03 766 49 32 (+32-03 766 49 32) 03 766 49 32 (+32-03 766 49 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Westbury Snooker Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Westbury Snooker Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Westbury Snooker Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Westbury Snooker Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Westbury Snooker Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Westbury Snooker Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Westbury Snooker Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Westbury Snooker Center
Products information Westbury Snooker Center

BTW identificatienummer (tax): BE05826293945
Ondernemingsnummer: 6007293701
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sports clubs & sports centres

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Westbury Snooker Center
(Get full report from official database of BE for Westbury Snooker Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Westbury Snooker Center
Addition kinds of activities for Westbury Snooker Center

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
22419902. Katoen smalle stoffen | Cotton narrow fabrics
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal

Werken bij Westbury Snooker Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Westbury Snooker Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Westbury Snooker Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Westbury Snooker Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Westbury Snooker Center in sociale netwerken
Look for responds of Westbury Snooker Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Westbury Snooker Center. Laat een reactie achter voor Westbury Snooker Center. Westbury Snooker Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Westbury Snooker Center. Leave a respond for Westbury Snooker Center. Westbury Snooker Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Westbury Snooker Center op de google maps. Adres en contacten Westbury Snooker Center
Location of Westbury Snooker Center on the google maps. Address and contacts of Westbury Snooker Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Westbury Snooker Center Westbury Snooker Center: DEVOS-DEBOUSERIE | MAISON CROSSWORD | Brasserie Elysee BVBA | Sintobin M | SASKIA JANKIE

Other related companies as Westbury Snooker Center: DEVOS-DEBOUSERIE | MAISON CROSSWORD | Brasserie Elysee BVBA | Sintobin M | SASKIA JANKIE

Westbury Snooker Center is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Westbury Snooker Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05826293945. Het bedrijf Westbury Snooker Center bevindt zich op het adres: Westerstraat 20-22; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Sports clubs & sports centres.
De hoofdactiviteit van Westbury Snooker Center is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Westbury Snooker Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Westbury Snooker Center, openstaande posities, locatie van Westbury Snooker Center op de kaart.

Westbury Snooker Center is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Westbury Snooker Center, company assigned to the tax number BE05826293945. The company Westbury Snooker Center is located at the address: Westerstraat 20-22; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. List of products are Sports clubs & sports centres.
The main activity of Westbury Snooker Center is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Westbury Snooker Center is not available. You also can look at reviews of Westbury Snooker Center, open positions, location of Westbury Snooker Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Westbury Snooker Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Westbury Snooker Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Westbury Snooker Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Westbury Snooker Center, employees, financial statistics.