SASKIA JANKIE

Contactgegevens SASKIA JANKIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SASKIA JANKIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SASKIA JANKIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 33; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33123866 (+32-33123866) 33123866 (+32-33123866)

Fax (fax): +32 (4) 644-20-66 +32 (4) 644-20-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SASKIA JANKIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SASKIA JANKIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SASKIA JANKIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SASKIA JANKIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SASKIA JANKIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SASKIA JANKIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SASKIA JANKIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SASKIA JANKIE
Products information SASKIA JANKIE

BTW identificatienummer (tax): BE04331604003
Ondernemingsnummer: 6496734619
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SASKIA JANKIE
(Get full report from official database of BE for SASKIA JANKIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SASKIA JANKIE
Addition kinds of activities for SASKIA JANKIE

09190101. Walvisvissen | Whale fishing
22410408. Strapping webs | Strapping webs
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
39529901. Krijt: timmerlieden, bord, markering, kleermakers ', enz. | Chalk: carpenters', blackboard, marking, tailors', etc.
50469908. Bewaar machines | Store machines
51439904. Bevroren zuivel-desserts | Frozen dairy desserts
79110200. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services

Werken bij SASKIA JANKIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SASKIA JANKIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SASKIA JANKIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SASKIA JANKIE. Looking for open vacancies in other companies

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van SASKIA JANKIE in sociale netwerken
Look for responds of SASKIA JANKIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SASKIA JANKIE. Laat een reactie achter voor SASKIA JANKIE. SASKIA JANKIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SASKIA JANKIE. Leave a respond for SASKIA JANKIE. SASKIA JANKIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SASKIA JANKIE op de google maps. Adres en contacten SASKIA JANKIE
Location of SASKIA JANKIE on the google maps. Address and contacts of SASKIA JANKIE

Andere gerelateerde bedrijven als come SASKIA JANKIE SASKIA JANKIE: DEGEYTER AGNES | Dardenne A | a.v.l. service | Drema | R.B.M. SPA

Other related companies as SASKIA JANKIE: DEGEYTER AGNES | Dardenne A | a.v.l. service | Drema | R.B.M. SPA

SASKIA JANKIE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SASKIA JANKIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04331604003. Het bedrijf SASKIA JANKIE bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 33; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van SASKIA JANKIE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SASKIA JANKIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SASKIA JANKIE, openstaande posities, locatie van SASKIA JANKIE op de kaart.

SASKIA JANKIE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SASKIA JANKIE, company assigned to the tax number BE04331604003. The company SASKIA JANKIE is located at the address: HERENTALSEBAAN 33; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of SASKIA JANKIE is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SASKIA JANKIE is not available. You also can look at reviews of SASKIA JANKIE, open positions, location of SASKIA JANKIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SASKIA JANKIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SASKIA JANKIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SASKIA JANKIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SASKIA JANKIE, employees, financial statistics.