Stadscaf茅 ('t)

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Stadscaf茅 ('t)
Private companiesMiscellaneous Retail • Stadscaf茅 ('t)

Contactgegevens Stadscaf茅 ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stadscaf茅 ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Stadscaf茅 ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktstraat 28; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 85 23 35 (+32-089 85 23 35) 089 85 23 35 (+32-089 85 23 35)

Fax (fax): 089 85 76 42 (+32-089 85 76 42) 089 85 76 42 (+32-089 85 76 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stadscaf茅 ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stadscaf茅 ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stadscaf茅 ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stadscaf茅 ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stadscaf茅 ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stadscaf茅 ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stadscaf茅 ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stadscaf茅 ('t)
Products information Stadscaf茅 ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE08966735839
Ondernemingsnummer: 9176300048
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stadscaf茅 ('t)
(Get full report from official database of BE for Stadscaf茅 ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Stadscaf茅 ('t)
Addition kinds of activities for Stadscaf茅 ('t)

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
20150701. Konijn, verwerkt, NSK | Rabbit, processed, nsk
72619902. Begrafenis ondernemer | Funeral director
80110523. Uroloog | Urologist

Werken bij Stadscaf茅 ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stadscaf茅 ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stadscaf茅 ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stadscaf茅 ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Stadscaf茅 ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Stadscaf茅 ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stadscaf茅 ('t). Laat een reactie achter voor Stadscaf茅 ('t). Stadscaf茅 ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stadscaf茅 ('t). Leave a respond for Stadscaf茅 ('t). Stadscaf茅 ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stadscaf茅 ('t) op de google maps. Adres en contacten Stadscaf茅 ('t)
Location of Stadscaf茅 ('t) on the google maps. Address and contacts of Stadscaf茅 ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Stadscaf茅 ('t) Stadscaf茅 ('t): TIP-TOP SHOP | Lismont | De Vadder I | Herbots I | Mortier

Other related companies as Stadscaf茅 ('t): TIP-TOP SHOP | Lismont | De Vadder I | Herbots I | Mortier

Stadscaf茅 ('t) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stadscaf茅 ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08966735839. Het bedrijf Stadscaf茅 ('t) bevindt zich op het adres: Marktstraat 28; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 627,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Stadscaf茅 ('t) is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stadscaf茅 ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stadscaf茅 ('t), openstaande posities, locatie van Stadscaf茅 ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stadscaf茅 ('t) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stadscaf茅 ('t), company assigned to the tax number BE08966735839. The company Stadscaf茅 ('t) is located at the address: Marktstraat 28; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 627,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of Stadscaf茅 ('t) is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stadscaf茅 ('t) is not available. You also can look at reviews of Stadscaf茅 ('t), open positions, location of Stadscaf茅 ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stadscaf茅 ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stadscaf茅 ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stadscaf茅 ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stadscaf茅 ('t), employees, financial statistics.