VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ
Private companiesAgricultural Production - Crops • VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ

Contactgegevens VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRANSPORTCENT.LAR BLOK M 60; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56417488 (+32-56417488) 56417488 (+32-56417488)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ
Products information VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van reclamemedia

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ
Addition kinds of activities for VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ

5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
24990703. Reed ware, behalve meubels | Reed ware, except furniture
35230110. Haying machines: maaiers, harken, stapelaars, enz. | Haying machines: mowers, rakes, stackers, etc.
37110000. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies

Werken bij VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. Laat een reactie achter voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. Leave a respond for VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ. VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ
Location of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ: PARCS DE CONTENEURS BOUSSU | PRO DECOR | LEYSSEN RIK nv | INNO | Taheri A

Other related companies as VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ: PARCS DE CONTENEURS BOUSSU | PRO DECOR | LEYSSEN RIK nv | INNO | Taheri A

VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ bevindt zich op het adres: TRANSPORTCENT.LAR BLOK M 60; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer van reclamemedia. Producten gemaakt in VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, openstaande posities, locatie van VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ op de kaart.

VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, company assigned to the tax number BE04020141601. The company VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ is located at the address: TRANSPORTCENT.LAR BLOK M 60; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer van reclamemedia. Products created in VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ were not found.
The main activity of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, open positions, location of VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE DISTRIBUTIEMIJ, employees, financial statistics.