R茅verb猫re (Le)

Contactgegevens R茅verb猫re (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R茅verb猫re (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

R茅verb猫re (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duindoorngalerij 11; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 770 19 13 (+32-02 770 19 13) 02 770 19 13 (+32-02 770 19 13)

Fax (fax): +32 (50) 833-28-20 +32 (50) 833-28-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R茅verb猫re (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R茅verb猫re (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R茅verb猫re (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R茅verb猫re (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R茅verb猫re (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R茅verb猫re (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R茅verb猫re (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R茅verb猫re (Le)
Products information R茅verb猫re (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE04804016113
Ondernemingsnummer: 7522857666
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in R茅verb猫re (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R茅verb猫re (Le)
(Get full report from official database of BE for R茅verb猫re (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor R茅verb猫re (Le)
Addition kinds of activities for R茅verb猫re (Le)

202401. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
50829901. Bailey bruggen | Bailey bridges

Werken bij R茅verb猫re (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R茅verb猫re (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R茅verb猫re (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R茅verb猫re (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van R茅verb猫re (Le) in sociale netwerken
Look for responds of R茅verb猫re (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor R茅verb猫re (Le). Laat een reactie achter voor R茅verb猫re (Le). R茅verb猫re (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R茅verb猫re (Le). Leave a respond for R茅verb猫re (Le). R茅verb猫re (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R茅verb猫re (Le) op de google maps. Adres en contacten R茅verb猫re (Le)
Location of R茅verb猫re (Le) on the google maps. Address and contacts of R茅verb猫re (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come R茅verb猫re (Le) R茅verb猫re (Le): RUDY'S HAIRCLUB | GOEMINNE | FILIP VANHOUTTE | Hauquier Renaud | A.S.M. BVBA

Other related companies as R茅verb猫re (Le): RUDY'S HAIRCLUB | GOEMINNE | FILIP VANHOUTTE | Hauquier Renaud | A.S.M. BVBA

R茅verb猫re (Le) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R茅verb猫re (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04804016113. Het bedrijf R茅verb猫re (Le) bevindt zich op het adres: Duindoorngalerij 11; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in R茅verb猫re (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R茅verb猫re (Le) is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R茅verb猫re (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R茅verb猫re (Le), openstaande posities, locatie van R茅verb猫re (Le) op de kaart.

R茅verb猫re (Le) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is R茅verb猫re (Le), company assigned to the tax number BE04804016113. The company R茅verb猫re (Le) is located at the address: Duindoorngalerij 11; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in R茅verb猫re (Le) were not found.
The main activity of R茅verb猫re (Le) is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R茅verb猫re (Le) is not available. You also can look at reviews of R茅verb猫re (Le), open positions, location of R茅verb猫re (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R茅verb猫re (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R茅verb猫re (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R茅verb猫re (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R茅verb猫re (Le), employees, financial statistics.