Promenade (De)

Contactgegevens Promenade (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promenade (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Promenade (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lombardsijdestraat 5F; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 24 05 03 (+32-058 24 05 03) 058 24 05 03 (+32-058 24 05 03)

Fax (fax): +32 (65) 508-46-70 +32 (65) 508-46-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promenade (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promenade (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promenade (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promenade (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promenade (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promenade (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promenade (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promenade (De)
Products information Promenade (De)

BTW identificatienummer (tax): BE04357696533
Ondernemingsnummer: 3858642578
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Promenade (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promenade (De)
(Get full report from official database of BE for Promenade (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Promenade (De)
Addition kinds of activities for Promenade (De)

22580303. Netting, breien | Netting, knit
28191004. cyanides | Cyanides
30610000. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
37149911. Picknick beddengoed | Pickup truck bed liners
38619903. Projectoren, stilstaande of geluidsfragmenten | Projectors, still or motion picture, silent or sound
39490702. Wachters: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, enz. | Guards: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis
76299904. Generator reparatie | Generator repair
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec

Werken bij Promenade (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promenade (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promenade (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promenade (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van Promenade (De) in sociale netwerken
Look for responds of Promenade (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promenade (De). Laat een reactie achter voor Promenade (De). Promenade (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promenade (De). Leave a respond for Promenade (De). Promenade (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promenade (De) op de google maps. Adres en contacten Promenade (De)
Location of Promenade (De) on the google maps. Address and contacts of Promenade (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Promenade (De) Promenade (De): FLSOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DE DIFFUSION BENELUX SA | Alo-Del B.V.B.A. | Panino | PREFA-EDDY ROOSEN | FA. VANCRAEYNEST

Other related companies as Promenade (De): FLSOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DE DIFFUSION BENELUX SA | Alo-Del B.V.B.A. | Panino | PREFA-EDDY ROOSEN | FA. VANCRAEYNEST

Promenade (De) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Promenade (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357696533. Het bedrijf Promenade (De) bevindt zich op het adres: Lombardsijdestraat 5F; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Promenade (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Promenade (De) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promenade (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promenade (De), openstaande posities, locatie van Promenade (De) op de kaart.

Promenade (De) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Promenade (De), company assigned to the tax number BE04357696533. The company Promenade (De) is located at the address: Lombardsijdestraat 5F; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Promenade (De) were not found.
The main activity of Promenade (De) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Promenade (De) is not available. You also can look at reviews of Promenade (De), open positions, location of Promenade (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promenade (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promenade (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promenade (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promenade (De), employees, financial statistics.