Pont de Luttre (Le)

Contactgegevens Pont de Luttre (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pont de Luttre (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Pont de Luttre (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Pont de Luttre 161; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 345 63 86 (+32-02 345 63 86) 02 345 63 86 (+32-02 345 63 86)

Fax (fax): +32 (2) 836-30-66 +32 (2) 836-30-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pont de Luttre (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pont de Luttre (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pont de Luttre (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pont de Luttre (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pont de Luttre (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pont de Luttre (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pont de Luttre (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pont de Luttre (Le)
Products information Pont de Luttre (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08939270019
Ondernemingsnummer: 1058502197
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Pont de Luttre (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pont de Luttre (Le)
(Get full report from official database of BE for Pont de Luttre (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Pont de Luttre (Le)
Addition kinds of activities for Pont de Luttre (Le)

283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
22111103. Schorsdoek, katoen | Bark cloth, cotton
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
35610102. Pompen, olieput en veld | Pumps, oil well and field

Werken bij Pont de Luttre (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pont de Luttre (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pont de Luttre (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pont de Luttre (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van Pont de Luttre (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Pont de Luttre (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pont de Luttre (Le). Laat een reactie achter voor Pont de Luttre (Le). Pont de Luttre (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pont de Luttre (Le). Leave a respond for Pont de Luttre (Le). Pont de Luttre (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pont de Luttre (Le) op de google maps. Adres en contacten Pont de Luttre (Le)
Location of Pont de Luttre (Le) on the google maps. Address and contacts of Pont de Luttre (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Pont de Luttre (Le) Pont de Luttre (Le): Tcho (Au) SCRL | MAZUIN FRERES SPRL (ETS) | Dema Plus | Domomatic BVBA | GILBERT MULLIE

Other related companies as Pont de Luttre (Le): Tcho (Au) SCRL | MAZUIN FRERES SPRL (ETS) | Dema Plus | Domomatic BVBA | GILBERT MULLIE

Pont de Luttre (Le) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pont de Luttre (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939270019. Het bedrijf Pont de Luttre (Le) bevindt zich op het adres: Avenue du Pont de Luttre 161; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Pont de Luttre (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pont de Luttre (Le) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pont de Luttre (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pont de Luttre (Le), openstaande posities, locatie van Pont de Luttre (Le) op de kaart.

Pont de Luttre (Le) is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pont de Luttre (Le), company assigned to the tax number BE08939270019. The company Pont de Luttre (Le) is located at the address: Avenue du Pont de Luttre 161; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Pont de Luttre (Le) were not found.
The main activity of Pont de Luttre (Le) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pont de Luttre (Le) is not available. You also can look at reviews of Pont de Luttre (Le), open positions, location of Pont de Luttre (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pont de Luttre (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pont de Luttre (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pont de Luttre (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pont de Luttre (Le), employees, financial statistics.