PLUYMHOEVE (DE)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PLUYMHOEVE (DE)
Private companiesCoal Mining • PLUYMHOEVE (DE)

Contactgegevens PLUYMHOEVE (DE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLUYMHOEVE (DE): address, phone, fax, email, website, opening hours

PLUYMHOEVE (DE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 102; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 354 38 78 (+32-03 354 38 78) 03 354 38 78 (+32-03 354 38 78)

Fax (fax): 03 354 38 59 (+32-03 354 38 59) 03 354 38 59 (+32-03 354 38 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLUYMHOEVE (DE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLUYMHOEVE (DE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLUYMHOEVE (DE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLUYMHOEVE (DE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLUYMHOEVE (DE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLUYMHOEVE (DE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLUYMHOEVE (DE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLUYMHOEVE (DE)
Products information PLUYMHOEVE (DE)

BTW identificatienummer (tax): BE02518859863
Ondernemingsnummer: 1722076416
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Party planning; Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLUYMHOEVE (DE)
(Get full report from official database of BE for PLUYMHOEVE (DE))

Aanvulling soorten activiteiten voor PLUYMHOEVE (DE)
Addition kinds of activities for PLUYMHOEVE (DE)

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
50640304. Luchtbevochtigers, draagbaar | Humidifiers, portable

Werken bij PLUYMHOEVE (DE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLUYMHOEVE (DE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLUYMHOEVE (DE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLUYMHOEVE (DE). Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

Zoek naar antwoorden van PLUYMHOEVE (DE) in sociale netwerken
Look for responds of PLUYMHOEVE (DE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLUYMHOEVE (DE). Laat een reactie achter voor PLUYMHOEVE (DE). PLUYMHOEVE (DE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLUYMHOEVE (DE). Leave a respond for PLUYMHOEVE (DE). PLUYMHOEVE (DE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLUYMHOEVE (DE) op de google maps. Adres en contacten PLUYMHOEVE (DE)
Location of PLUYMHOEVE (DE) on the google maps. Address and contacts of PLUYMHOEVE (DE)

Andere gerelateerde bedrijven als come PLUYMHOEVE (DE) PLUYMHOEVE (DE): L. LOUYET | Delcroix B | THYSE | ACANTHE-HOCEPIED THIERRY | POLICE F?D?RALE

Other related companies as PLUYMHOEVE (DE): L. LOUYET | Delcroix B | THYSE | ACANTHE-HOCEPIED THIERRY | POLICE F?D?RALE

PLUYMHOEVE (DE) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLUYMHOEVE (DE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02518859863. Het bedrijf PLUYMHOEVE (DE) bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 102; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 809,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Party planning; Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van PLUYMHOEVE (DE) is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLUYMHOEVE (DE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLUYMHOEVE (DE), openstaande posities, locatie van PLUYMHOEVE (DE) op de kaart.

PLUYMHOEVE (DE) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLUYMHOEVE (DE), company assigned to the tax number BE02518859863. The company PLUYMHOEVE (DE) is located at the address: Nijverheidsstraat 102; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 809,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. List of products are Party planning; Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of PLUYMHOEVE (DE) is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLUYMHOEVE (DE) is not available. You also can look at reviews of PLUYMHOEVE (DE), open positions, location of PLUYMHOEVE (DE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLUYMHOEVE (DE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLUYMHOEVE (DE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLUYMHOEVE (DE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLUYMHOEVE (DE), employees, financial statistics.