Palmershuys (Het)

Contactgegevens Palmershuys (Het): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Palmershuys (Het): address, phone, fax, email, website, opening hours

Palmershuys (Het)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kolmenstraat 5; 3512; Hasselt (Stevoort), België

Telefoon (phone): 011 59 17 13 (+32-011 59 17 13) 011 59 17 13 (+32-011 59 17 13)

Fax (fax): 011 59 17 13 (+32-011 59 17 13) 011 59 17 13 (+32-011 59 17 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Palmershuys (Het): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Palmershuys (Het)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Palmershuys (Het)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Palmershuys (Het), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Palmershuys (Het). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Palmershuys (Het), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Palmershuys (Het). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Palmershuys (Het)
Products information Palmershuys (Het)

BTW identificatienummer (tax): BE08647033691
Ondernemingsnummer: 3605133056
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Palmershuys (Het)
(Get full report from official database of BE for Palmershuys (Het))

Aanvulling soorten activiteiten voor Palmershuys (Het)
Addition kinds of activities for Palmershuys (Het)

20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
38260401. Aminozuuranalysatoren | Amino acid analyzers
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
60290000. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
65319903. Fiduciair, onroerend goed | Fiduciary, real estate

Werken bij Palmershuys (Het): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Palmershuys (Het): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Palmershuys (Het). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Palmershuys (Het). Looking for open vacancies in other companies

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van Palmershuys (Het) in sociale netwerken
Look for responds of Palmershuys (Het) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Palmershuys (Het). Laat een reactie achter voor Palmershuys (Het). Palmershuys (Het) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Palmershuys (Het). Leave a respond for Palmershuys (Het). Palmershuys (Het) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Palmershuys (Het) op de google maps. Adres en contacten Palmershuys (Het)
Location of Palmershuys (Het) on the google maps. Address and contacts of Palmershuys (Het)

Andere gerelateerde bedrijven als come Palmershuys (Het) Palmershuys (Het): Platteeuw R BVBA | LA BROCHE DE FER | F. CROCHET | C. BOURGUIGNON | GEERT STROBBE

Other related companies as Palmershuys (Het): Platteeuw R BVBA | LA BROCHE DE FER | F. CROCHET | C. BOURGUIGNON | GEERT STROBBE

Palmershuys (Het) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Palmershuys (Het), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08647033691. Het bedrijf Palmershuys (Het) bevindt zich op het adres: Kolmenstraat 5; 3512; Hasselt (Stevoort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Palmershuys (Het) is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Palmershuys (Het) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Palmershuys (Het), openstaande posities, locatie van Palmershuys (Het) op de kaart.

Palmershuys (Het) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Palmershuys (Het), company assigned to the tax number BE08647033691. The company Palmershuys (Het) is located at the address: Kolmenstraat 5; 3512; Hasselt (Stevoort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Palmershuys (Het) is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Palmershuys (Het) is not available. You also can look at reviews of Palmershuys (Het), open positions, location of Palmershuys (Het) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Palmershuys (Het), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Palmershuys (Het), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Palmershuys (Het), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Palmershuys (Het), employees, financial statistics.