Pacha - Estaminet (Au)

Contactgegevens Pacha - Estaminet (Au): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pacha - Estaminet (Au): address, phone, fax, email, website, opening hours

Pacha - Estaminet (Au)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Markt 51; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 56 10 99 (+32-089 56 10 99) 089 56 10 99 (+32-089 56 10 99)

Fax (fax): +32 (19) 222-70-93 +32 (19) 222-70-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pacha - Estaminet (Au): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pacha - Estaminet (Au)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pacha - Estaminet (Au)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pacha - Estaminet (Au), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pacha - Estaminet (Au). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pacha - Estaminet (Au), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pacha - Estaminet (Au). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pacha - Estaminet (Au)
Products information Pacha - Estaminet (Au)

BTW identificatienummer (tax): BE08942565917
Ondernemingsnummer: 1672637939
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Pacha - Estaminet (Au) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pacha - Estaminet (Au)
(Get full report from official database of BE for Pacha - Estaminet (Au))

Aanvulling soorten activiteiten voor Pacha - Estaminet (Au)
Addition kinds of activities for Pacha - Estaminet (Au)

549902. Drankwinkels | Beverage stores
769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
34699909. Metalen stempels | Ornamental metal stampings
38290409. Torsie testen apparatuur | Torsion testing equipment

Werken bij Pacha - Estaminet (Au): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pacha - Estaminet (Au): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pacha - Estaminet (Au). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pacha - Estaminet (Au). Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Pacha - Estaminet (Au) in sociale netwerken
Look for responds of Pacha - Estaminet (Au) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pacha - Estaminet (Au). Laat een reactie achter voor Pacha - Estaminet (Au). Pacha - Estaminet (Au) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pacha - Estaminet (Au). Leave a respond for Pacha - Estaminet (Au). Pacha - Estaminet (Au) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pacha - Estaminet (Au) op de google maps. Adres en contacten Pacha - Estaminet (Au)
Location of Pacha - Estaminet (Au) on the google maps. Address and contacts of Pacha - Estaminet (Au)

Andere gerelateerde bedrijven als come Pacha - Estaminet (Au) Pacha - Estaminet (Au): BOWLING ET SQUASH DE NAMUR | HERWIG VERHEYEN | Golstein Max | SPEEDY | Kabra BVBA

Other related companies as Pacha - Estaminet (Au): BOWLING ET SQUASH DE NAMUR | HERWIG VERHEYEN | Golstein Max | SPEEDY | Kabra BVBA

Pacha - Estaminet (Au) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pacha - Estaminet (Au), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08942565917. Het bedrijf Pacha - Estaminet (Au) bevindt zich op het adres: Markt 51; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Pacha - Estaminet (Au) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pacha - Estaminet (Au) is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pacha - Estaminet (Au) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pacha - Estaminet (Au), openstaande posities, locatie van Pacha - Estaminet (Au) op de kaart.

Pacha - Estaminet (Au) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pacha - Estaminet (Au), company assigned to the tax number BE08942565917. The company Pacha - Estaminet (Au) is located at the address: Markt 51; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Pacha - Estaminet (Au) were not found.
The main activity of Pacha - Estaminet (Au) is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pacha - Estaminet (Au) is not available. You also can look at reviews of Pacha - Estaminet (Au), open positions, location of Pacha - Estaminet (Au) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pacha - Estaminet (Au), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pacha - Estaminet (Au), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pacha - Estaminet (Au), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pacha - Estaminet (Au), employees, financial statistics.