MOONIA (NEW) SPRL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • MOONIA (NEW) SPRL
Private companiesWater Transportation • MOONIA (NEW) SPRL

Contactgegevens MOONIA (NEW) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOONIA (NEW) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOONIA (NEW) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Heynen 8; 6830; Bouillon, België

Telefoon (phone): 061 46 79 76 (+32-061 46 79 76) 061 46 79 76 (+32-061 46 79 76)

Fax (fax): +32 (63) 794-40-20 +32 (63) 794-40-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOONIA (NEW) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOONIA (NEW) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOONIA (NEW) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOONIA (NEW) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOONIA (NEW) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOONIA (NEW) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOONIA (NEW) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOONIA (NEW) SPRL
Products information MOONIA (NEW) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02545776367
Ondernemingsnummer: 3737518310
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOONIA (NEW) SPRL
(Get full report from official database of BE for MOONIA (NEW) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOONIA (NEW) SPRL
Addition kinds of activities for MOONIA (NEW) SPRL

3353. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
364499. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen, niet inbegrepen | Noncurrent-carrying wiring devices, nec
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
22519902. Panty slang | Panty hose
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
44990103. Redding, noodgevallen schepen en lading | Salvaging, distressed vessels and cargoes
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij MOONIA (NEW) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOONIA (NEW) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOONIA (NEW) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOONIA (NEW) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van MOONIA (NEW) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MOONIA (NEW) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOONIA (NEW) SPRL. Laat een reactie achter voor MOONIA (NEW) SPRL. MOONIA (NEW) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOONIA (NEW) SPRL. Leave a respond for MOONIA (NEW) SPRL. MOONIA (NEW) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOONIA (NEW) SPRL op de google maps. Adres en contacten MOONIA (NEW) SPRL
Location of MOONIA (NEW) SPRL on the google maps. Address and contacts of MOONIA (NEW) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MOONIA (NEW) SPRL MOONIA (NEW) SPRL: Brasserie des Géants SPRL | Chanh | COMPAGNIE DES TRANSPORTS DU BORINAGE | COIFFURE CHRISTIANE | Sarako

Other related companies as MOONIA (NEW) SPRL: Brasserie des Géants SPRL | Chanh | COMPAGNIE DES TRANSPORTS DU BORINAGE | COIFFURE CHRISTIANE | Sarako

MOONIA (NEW) SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOONIA (NEW) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02545776367. Het bedrijf MOONIA (NEW) SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Heynen 8; 6830; Bouillon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van MOONIA (NEW) SPRL is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOONIA (NEW) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOONIA (NEW) SPRL, openstaande posities, locatie van MOONIA (NEW) SPRL op de kaart.

MOONIA (NEW) SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOONIA (NEW) SPRL, company assigned to the tax number BE02545776367. The company MOONIA (NEW) SPRL is located at the address: Boulevard Heynen 8; 6830; Bouillon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of MOONIA (NEW) SPRL is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOONIA (NEW) SPRL is not available. You also can look at reviews of MOONIA (NEW) SPRL, open positions, location of MOONIA (NEW) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOONIA (NEW) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOONIA (NEW) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOONIA (NEW) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOONIA (NEW) SPRL, employees, financial statistics.