Leiedonck

Contactgegevens Leiedonck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leiedonck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leiedonck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 154; 9870; Zulte (Olsene), België

Telefoon (phone): 09 388 96 12 (+32-09 388 96 12) 09 388 96 12 (+32-09 388 96 12)

Fax (fax): +32 (60) 122-11-80 +32 (60) 122-11-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leiedonck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leiedonck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leiedonck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leiedonck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leiedonck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leiedonck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leiedonck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leiedonck
Products information Leiedonck

BTW identificatienummer (tax): BE09612182617
Ondernemingsnummer: 6444549560
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Leiedonck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leiedonck
(Get full report from official database of BE for Leiedonck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leiedonck
Addition kinds of activities for Leiedonck

20460302. Maïsstroop, gedroogd of niet gemengd | Corn syrup, dried or unmixed
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
50450000. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software

Werken bij Leiedonck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leiedonck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leiedonck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leiedonck. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Leiedonck in sociale netwerken
Look for responds of Leiedonck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leiedonck. Laat een reactie achter voor Leiedonck. Leiedonck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leiedonck. Leave a respond for Leiedonck. Leiedonck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leiedonck op de google maps. Adres en contacten Leiedonck
Location of Leiedonck on the google maps. Address and contacts of Leiedonck

Andere gerelateerde bedrijven als come Leiedonck Leiedonck: LA COMMANDERIE | COLRUYT | POLIZEI | GEERT SENESAEL | Dierickx E

Other related companies as Leiedonck: LA COMMANDERIE | COLRUYT | POLIZEI | GEERT SENESAEL | Dierickx E

Leiedonck is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leiedonck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09612182617. Het bedrijf Leiedonck bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 154; 9870; Zulte (Olsene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Leiedonck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leiedonck is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leiedonck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leiedonck, openstaande posities, locatie van Leiedonck op de kaart.

Leiedonck is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leiedonck, company assigned to the tax number BE09612182617. The company Leiedonck is located at the address: Grote Steenweg 154; 9870; Zulte (Olsene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Leiedonck were not found.
The main activity of Leiedonck is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Leiedonck is not available. You also can look at reviews of Leiedonck, open positions, location of Leiedonck on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leiedonck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leiedonck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leiedonck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leiedonck, employees, financial statistics.