Las Vegas

Contactgegevens Las Vegas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Las Vegas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Las Vegas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jeruzalemstraat 157; 9420; Erpe-Mere (Mere), België

Telefoon (phone): 053 83 88 68 (+32-053 83 88 68) 053 83 88 68 (+32-053 83 88 68)

Fax (fax): +32 (2) 669-41-65 +32 (2) 669-41-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Las Vegas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Las Vegas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Las Vegas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Las Vegas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Las Vegas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Las Vegas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Las Vegas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Las Vegas
Products information Las Vegas

BTW identificatienummer (tax): BE03080261230
Ondernemingsnummer: 1329864501
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Las Vegas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Las Vegas
(Get full report from official database of BE for Las Vegas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Las Vegas
Addition kinds of activities for Las Vegas

594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
50720201. Bestek | Cutlery
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
73360104. Pakketontwerp | Package design

Werken bij Las Vegas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Las Vegas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Las Vegas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Las Vegas. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van Las Vegas in sociale netwerken
Look for responds of Las Vegas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Las Vegas. Laat een reactie achter voor Las Vegas. Las Vegas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Las Vegas. Leave a respond for Las Vegas. Las Vegas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Las Vegas op de google maps. Adres en contacten Las Vegas
Location of Las Vegas on the google maps. Address and contacts of Las Vegas

Andere gerelateerde bedrijven als come Las Vegas Las Vegas: JW Bati Decor | Charly & Ray | HUIS BAILLIERE-DEBEEN | SPAR | LE PALAIS GOURMAND

Other related companies as Las Vegas: JW Bati Decor | Charly & Ray | HUIS BAILLIERE-DEBEEN | SPAR | LE PALAIS GOURMAND

Las Vegas is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Las Vegas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080261230. Het bedrijf Las Vegas bevindt zich op het adres: Jeruzalemstraat 157; 9420; Erpe-Mere (Mere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Las Vegas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Las Vegas is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Las Vegas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Las Vegas, openstaande posities, locatie van Las Vegas op de kaart.

Las Vegas is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Las Vegas, company assigned to the tax number BE03080261230. The company Las Vegas is located at the address: Jeruzalemstraat 157; 9420; Erpe-Mere (Mere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in Las Vegas were not found.
The main activity of Las Vegas is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Las Vegas is not available. You also can look at reviews of Las Vegas, open positions, location of Las Vegas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Las Vegas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Las Vegas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Las Vegas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Las Vegas, employees, financial statistics.