ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA

Contactgegevens ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Coomansgang 22 9520 Sint-Lievens-Houtem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-62-22-51 32-53-62-22-51

Fax (fax): 32-53-62-18-71 32-53-62-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA
Products information ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07560211181
Ondernemingsnummer: 3593872070
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA
(Get full report from official database of BE for ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA
Addition kinds of activities for ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
346204. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society

Werken bij ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

Zoek naar antwoorden van ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. Laat een reactie achter voor ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. Leave a respond for ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA. ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA op de google maps. Adres en contacten ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA
Location of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA on the google maps. Address and contacts of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA: Joyo Bank (Europe) SA | COIFFURE CECILE | MARIE-JOSE CREVE | Luca Christine | Guilmin Etablissements S.A.

Other related companies as ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA: Joyo Bank (Europe) SA | COIFFURE CECILE | MARIE-JOSE CREVE | Luca Christine | Guilmin Etablissements S.A.

ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07560211181. Het bedrijf ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA bevindt zich op het adres: De Coomansgang 22 9520 Sint-Lievens-Houtem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, openstaande posities, locatie van ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA op de kaart.

ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, company assigned to the tax number BE07560211181. The company ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA is located at the address: De Coomansgang 22 9520 Sint-Lievens-Houtem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA were not found.
The main activity of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA is not available. You also can look at reviews of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, open positions, location of ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERNEMINGEN LIEVENS BVBA, employees, financial statistics.