ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV
Private companiesAgricultural Services • ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV

Contactgegevens ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Albrechtlaan 15 9300 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-77-04-20 32-53-77-04-20

Fax (fax): 32-53-78-14-76 32-53-78-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV
Products information ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV

BTW identificatienummer (tax): BE04703765869
Ondernemingsnummer: 5342895507
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV
(Get full report from official database of BE for ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV
Addition kinds of activities for ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
21219901. cigarillos | Cigarillos
22410201. Elastische smalle weefsels, geweven of gevlochten | Elastic narrow fabrics, woven or braided
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
38220200. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
50929900. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
51120401. Computerpapier | Computer paper

Werken bij ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV in sociale netwerken
Look for responds of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. Laat een reactie achter voor ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. Leave a respond for ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV. ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV op de google maps. Adres en contacten ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV
Location of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV on the google maps. Address and contacts of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV: D.Y.G. SERVICES | Chevalier D | BUREAU VAN MEERBEEK | ETIENNE METENS | De Kleine Beer

Other related companies as ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV: D.Y.G. SERVICES | Chevalier D | BUREAU VAN MEERBEEK | ETIENNE METENS | De Kleine Beer

ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04703765869. Het bedrijf ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV bevindt zich op het adres: Albrechtlaan 15 9300 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, openstaande posities, locatie van ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV op de kaart.

ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV is a company, that was registered 2008 in Aalst region, Belgium. Full name of company is ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, company assigned to the tax number BE04703765869. The company ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV is located at the address: Albrechtlaan 15 9300 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV were not found.
The main activity of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV is not available. You also can look at reviews of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, open positions, location of ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERNEMINGEN IR. O. DE JONGE & ZOON NV, employees, financial statistics.