Gasthof Affligem

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Gasthof Affligem
Private companiesBusiness Services • Gasthof Affligem

Contactgegevens Gasthof Affligem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gasthof Affligem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gasthof Affligem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalstersedreef 21; 9310; Aalst (Meldert), België

Telefoon (phone): 053 67 01 40 (+32-053 67 01 40) 053 67 01 40 (+32-053 67 01 40)

Fax (fax): +32 (61) 531-43-49 +32 (61) 531-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gasthof Affligem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gasthof Affligem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gasthof Affligem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gasthof Affligem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gasthof Affligem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gasthof Affligem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gasthof Affligem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gasthof Affligem
Products information Gasthof Affligem

BTW identificatienummer (tax): BE07189697265
Ondernemingsnummer: 5054779052
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Gasthof Affligem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gasthof Affligem
(Get full report from official database of BE for Gasthof Affligem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gasthof Affligem
Addition kinds of activities for Gasthof Affligem

4613. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
5131. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
241100. logging | Logging
478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
20989901. Macaroni producten (bijvoorbeeld alfabetten, ringen en schelpen), droog | Macaroni products (e.g. alphabets, rings, and shells), dry
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework

Werken bij Gasthof Affligem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gasthof Affligem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gasthof Affligem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gasthof Affligem. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Gasthof Affligem in sociale netwerken
Look for responds of Gasthof Affligem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gasthof Affligem. Laat een reactie achter voor Gasthof Affligem. Gasthof Affligem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gasthof Affligem. Leave a respond for Gasthof Affligem. Gasthof Affligem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gasthof Affligem op de google maps. Adres en contacten Gasthof Affligem
Location of Gasthof Affligem on the google maps. Address and contacts of Gasthof Affligem

Andere gerelateerde bedrijven als come Gasthof Affligem Gasthof Affligem: GUIDO SMEYERS | GARAGE L'AVENUE | GIS?LE VAN POECK | ELECTRO TILBORGHS | EASY GRAPHICS

Other related companies as Gasthof Affligem: GUIDO SMEYERS | GARAGE L'AVENUE | GIS?LE VAN POECK | ELECTRO TILBORGHS | EASY GRAPHICS

Gasthof Affligem is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gasthof Affligem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07189697265. Het bedrijf Gasthof Affligem bevindt zich op het adres: Aalstersedreef 21; 9310; Aalst (Meldert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Gasthof Affligem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gasthof Affligem is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gasthof Affligem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gasthof Affligem, openstaande posities, locatie van Gasthof Affligem op de kaart.

Gasthof Affligem is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gasthof Affligem, company assigned to the tax number BE07189697265. The company Gasthof Affligem is located at the address: Aalstersedreef 21; 9310; Aalst (Meldert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Gasthof Affligem were not found.
The main activity of Gasthof Affligem is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gasthof Affligem is not available. You also can look at reviews of Gasthof Affligem, open positions, location of Gasthof Affligem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gasthof Affligem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gasthof Affligem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gasthof Affligem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gasthof Affligem, employees, financial statistics.