Eeuwig Lempke ('t)

Contactgegevens Eeuwig Lempke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eeuwig Lempke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Eeuwig Lempke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maaseikerbaan 71; 3960; Bree (Opitter), België

Telefoon (phone): 089 86 40 48 (+32-089 86 40 48) 089 86 40 48 (+32-089 86 40 48)

Fax (fax): 089 86 44 89 (+32-089 86 44 89) 089 86 44 89 (+32-089 86 44 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eeuwig Lempke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eeuwig Lempke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eeuwig Lempke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eeuwig Lempke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eeuwig Lempke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eeuwig Lempke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eeuwig Lempke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eeuwig Lempke ('t)
Products information Eeuwig Lempke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE07249572753
Ondernemingsnummer: 4211578369
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eeuwig Lempke ('t)
(Get full report from official database of BE for Eeuwig Lempke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Eeuwig Lempke ('t)
Addition kinds of activities for Eeuwig Lempke ('t)

17420101. gipsplaten | Drywall
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
30819903. Tegel, niet-ondersteunde kunststoffen | Tile, unsupported plastics
33519901. Bars en staafvormen, koper en koperlegering | Bars and bar shapes, copper and copper alloy
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
63510103. Afronding van de opdracht garandeert de binding | Job completion guarantee bonding
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij Eeuwig Lempke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eeuwig Lempke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eeuwig Lempke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eeuwig Lempke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van Eeuwig Lempke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Eeuwig Lempke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eeuwig Lempke ('t). Laat een reactie achter voor Eeuwig Lempke ('t). Eeuwig Lempke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eeuwig Lempke ('t). Leave a respond for Eeuwig Lempke ('t). Eeuwig Lempke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eeuwig Lempke ('t) op de google maps. Adres en contacten Eeuwig Lempke ('t)
Location of Eeuwig Lempke ('t) on the google maps. Address and contacts of Eeuwig Lempke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Eeuwig Lempke ('t) Eeuwig Lempke ('t): Marichal | SSG (EUROPE) DISTRIBUTION CENTER | Styl'Valérie | MICHAEL BOONEN | SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT

Other related companies as Eeuwig Lempke ('t): Marichal | SSG (EUROPE) DISTRIBUTION CENTER | Styl'Valérie | MICHAEL BOONEN | SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT

Eeuwig Lempke ('t) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eeuwig Lempke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07249572753. Het bedrijf Eeuwig Lempke ('t) bevindt zich op het adres: Maaseikerbaan 71; 3960; Bree (Opitter). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Eeuwig Lempke ('t) is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eeuwig Lempke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eeuwig Lempke ('t), openstaande posities, locatie van Eeuwig Lempke ('t) op de kaart.

Eeuwig Lempke ('t) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eeuwig Lempke ('t), company assigned to the tax number BE07249572753. The company Eeuwig Lempke ('t) is located at the address: Maaseikerbaan 71; 3960; Bree (Opitter). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Eeuwig Lempke ('t) is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Eeuwig Lempke ('t) is not available. You also can look at reviews of Eeuwig Lempke ('t), open positions, location of Eeuwig Lempke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eeuwig Lempke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eeuwig Lempke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eeuwig Lempke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eeuwig Lempke ('t), employees, financial statistics.