Den Gouden Cop (Belle Vue)

Contactgegevens Den Gouden Cop (Belle Vue): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Den Gouden Cop (Belle Vue): address, phone, fax, email, website, opening hours

Den Gouden Cop (Belle Vue)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenstraat 1; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 83 84 (+32-050 33 83 84) 050 33 83 84 (+32-050 33 83 84)

Fax (fax): +32 (14) 649-49-52 +32 (14) 649-49-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Den Gouden Cop (Belle Vue): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Den Gouden Cop (Belle Vue)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Den Gouden Cop (Belle Vue)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Den Gouden Cop (Belle Vue), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Den Gouden Cop (Belle Vue). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Den Gouden Cop (Belle Vue), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Den Gouden Cop (Belle Vue). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Den Gouden Cop (Belle Vue)
Products information Den Gouden Cop (Belle Vue)

BTW identificatienummer (tax): BE08266357421
Ondernemingsnummer: 4672454833
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Den Gouden Cop (Belle Vue)
(Get full report from official database of BE for Den Gouden Cop (Belle Vue))

Aanvulling soorten activiteiten voor Den Gouden Cop (Belle Vue)
Addition kinds of activities for Den Gouden Cop (Belle Vue)

243599. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
17999919. Installatie van gasinstallaties, medisch | Gas system installation, medical
22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
50940203. trofeeën | Trophies
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive
78199900. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec

Werken bij Den Gouden Cop (Belle Vue): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Den Gouden Cop (Belle Vue): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Den Gouden Cop (Belle Vue). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Den Gouden Cop (Belle Vue). Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

Zoek naar antwoorden van Den Gouden Cop (Belle Vue) in sociale netwerken
Look for responds of Den Gouden Cop (Belle Vue) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Den Gouden Cop (Belle Vue). Laat een reactie achter voor Den Gouden Cop (Belle Vue). Den Gouden Cop (Belle Vue) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Den Gouden Cop (Belle Vue). Leave a respond for Den Gouden Cop (Belle Vue). Den Gouden Cop (Belle Vue) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Den Gouden Cop (Belle Vue) op de google maps. Adres en contacten Den Gouden Cop (Belle Vue)
Location of Den Gouden Cop (Belle Vue) on the google maps. Address and contacts of Den Gouden Cop (Belle Vue)

Andere gerelateerde bedrijven als come Den Gouden Cop (Belle Vue) Den Gouden Cop (Belle Vue): ATELIER KRISS | FAاON D'تTRE | Saelen K | De Mey J-C | Ter Eecken VZW

Other related companies as Den Gouden Cop (Belle Vue): ATELIER KRISS | FAاON D'تTRE | Saelen K | De Mey J-C | Ter Eecken VZW

Den Gouden Cop (Belle Vue) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Den Gouden Cop (Belle Vue), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08266357421. Het bedrijf Den Gouden Cop (Belle Vue) bevindt zich op het adres: Steenstraat 1; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 306,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Den Gouden Cop (Belle Vue) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Den Gouden Cop (Belle Vue) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Den Gouden Cop (Belle Vue), openstaande posities, locatie van Den Gouden Cop (Belle Vue) op de kaart.

Den Gouden Cop (Belle Vue) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Den Gouden Cop (Belle Vue), company assigned to the tax number BE08266357421. The company Den Gouden Cop (Belle Vue) is located at the address: Steenstraat 1; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 306,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Den Gouden Cop (Belle Vue) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Den Gouden Cop (Belle Vue) is not available. You also can look at reviews of Den Gouden Cop (Belle Vue), open positions, location of Den Gouden Cop (Belle Vue) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Den Gouden Cop (Belle Vue), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Den Gouden Cop (Belle Vue), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Den Gouden Cop (Belle Vue), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Den Gouden Cop (Belle Vue), employees, financial statistics.